Futbol

Yeni geldi, yeri yok!

17 Ocak 2014 Cuma 09:31 - Son Güncelleme 17 Ocak 2014 Cuma 09:35

Mancini'nin, Hajrovic'i şimdiden düşünmediği, Telles'i tercih ettiği söyleniyor.

Portekizli oyuncunun şok sakatlığı en çok Amrabat’a yaradı. Mancini, kanatta oynayacak başka bir ismin olmaması nedeniyle Faslı oyuncunun kalmasını istedi. Anlaşma sağlanan Telles’e ise şimdiden kadroda yer açıldı.

Tokatspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında talihsiz şekilde sakatlanan ve sezonu kapatan Bruma, Galatasaray’ın transferdeki bütün planlarını alt üst etti. Portekizli için yönetim sürpriz bir karar aldı. Kadrosunda 11 yabancı bulunan sarı kırmızılılar, Bruma’nın lisansını dondurdu. Teknik heyeti derin üzüntüye boğan Bruma’nın sakatlığı öncelikle kariyeri açısından tek bir kişiye yaradı. O da Amrabat.Faslı, kanatta oynayan tek futbolcu olarak ihtiyaç duyulan isim haline geldi.

Mancini'nin oyu Amrabat'a

Amrabat’ın, ayrılık fikri şimdilik rafa kaldırıldıktan sonra Galatasaray’da gözler yeni transfer Hajrovic ve Alex Telles transferine çevrildi. Bruma’nın lisansının dondurulmasının ardından açılan kontenjan ise bugün İstanbul’a gelecek Telles için bekletilmeye başlandı.

Ancak, yeni transferlerden Hajrovic’e ise bu durumda lisans çıkarılamayacak olması başka bir kriz yarattı. Mancini, hem içerdeki hem de Avrupa’daki maçlar için sol bekteki sıkıntıyı gidermek amacıyla Telles’e daha sıcak bakıyor. Bu yüzden kontenjanda önü açık olan isim Alex Telles olacak.

Dany'nin gidişini bekliyor

İzet Hajrovic için ise forma giymek adına tek yol var o da Dany’nin başka bir takıma gitmesi ya da sözleşmesinin feshedilmesi.

Grasshoppers’tan 3 miyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan İzet Hajrovic, resmi maçlarda lisansı olmadığı için forma giyemeyecek.

Boşnak oyuncu, Dany ile yolların ayrılmasını dört gözle bekler durumda. Yoksa, sezon sonuna kadar tribünde oturacak.

(Hürriyet)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz