Futbol

Yiğidolar rövanşı almak istiyor

11 Mayıs 2015 Pazartesi 15:33 - Son Güncelleme 11 Mayıs 2015 Pazartesi 15:37

Medicana Sivasspor, deplasmanda Başakşehir kaşısında 3 puanı hedefliyor.

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 12 Mayıs Salı günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek, puan cetvelinde üst sıralara yükselmeyi amaçlıyor.

Ligdeki son maçında sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen kırmızı-beyazlılar, ligin ilk yarısında sahasında 2-0 mağlup olduğu İstanbul Başakşehir'i rövanş maçında yenmeyi hedefliyor.

Sivas'taki çalışmalarını tamamlayarak dün İstanbul'a giden ve bugün yapacağı antrenmanla İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak olan Medicana Sivasspor'da, Michael Eneramo, İbrahim Toraman, Manuel Da Costa ve Ziya Erdal ile kaleci Korcan Çelikay'ın sakatlıkları bulunuyor.

- Sivasspor deplasmanda 5 maç kazandı

Yiğidolar, ligde deplasmanda çıktığı 15 maçtan 5'ini kazandı, 3'ünden beraberlikle, 7'sinden ise mağlubiyetle ayrılarak 18 puan topladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, iç sahada ise 15 maçtan 4'ünü kazandı, 4'ünden beraberlikle, 7'sinden mağlubiyetle ayrılarak 16 puan toplayabildi.

İstanbul Başakşehir-Medicana Sivasspor maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve müsabaka saat 16.45'te başlayacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz