Futbol

"Yılın ilk kupası için geldik"

04 Ocak 2022 Salı 17:57 - Son Güncelleme 04 Ocak 2022 Salı 19:26  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi takım kaptanları Atiba Hutchinson ve Hakan Özmert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa maçı öncesi, iki takımın kaptanları Atiba Hutchinson ve Hakan Özmert basın mensuplarının karşısına çıktı.

Önemli bir maça çıkacaklarını belirten Atiba, "Zor bir rakibe karşı iyi oynayıp zaferle ayrılmak istiyoruz. Özel ve önemli bir müsabaka bizi bekliyor. Umuyoruz ki galip gelen taraf olur ve yılın ilk kupasını kazanırız.” dedi.

Sportif direktörlük gibi rollerin şu anda gündeminde olmadığını belirten tecrübeli futbolcu, “Tamamen bu önemli maça konsantre oldum. Sezonun geri kalanında takımıma faydalı olmak istiyorum. Şu anda odağımda yalnızca bu var. Gelecekte olacakları zamanı geldiğinde düşünürüz.” sözlerini kullandı.

Hakan Özmert: Şehir için oynayacağız

Antalyaspor camiasında farklı başkanlar ve teknik direktörler ile çalıştığı hatırlatılan Hakan Özmert, “Kulüp içinde değişimler oluyor ama gelen herkes camianın insanları. Herkesin düşüncesi de Antalyaspor’un başarısı. Ben herkeste aynı özveriyi görüyorum. Geçmiş başkanlara da şimdiki başkanlara da teşekkür ediyorum. Kulüpte çok şeyi değiştiriyorlar. Burada mutlu ve huzurluyum.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu, kupa finaliyle ilgili olarak “Buraya çok istekli geldik ve iyi hazırlandık. İnşallah yarın bütün şehrin isteğini sahaya yansıtırız. Çok heyecanlıyız. İlk defa böyle bir kupa için mücadele ediyoruz. İnşallah sonunda kupaya uzanırız.” açıklamasını yaptı.

Toplantının sonunda her iki kaptan da Doha'da maça çıkmanın heyecan verici olduğunu dile getirdiler.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz