Futbol

"Yolumuza devam ediyoruz"

22 Mart 2015 Pazar 23:36 - Son Güncelleme 22 Mart 2015 Pazar 23:39

Volkan Demirel "Çok önemli bir maçtı ve kazandığımız için mutluyuz"

Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'deki derbide Beşiktaş karşısında son dakikada buldukları golle kritik bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Volkan, galip geldikleri için mutlu olduğunu belirterek, "Çok önemli bir maçtı ve kazandığımız için mutluyuz Oynamak isteyen taraf bizdik. Karşı taraf oynama istemeyen taraftı. 15 dakika boyunca çeşitli oyuncular tarafından sahada yatıp bizi bozmaya çalıştılar. Son dakikada da olsa golü atmasını bildik. Yolumuza devam ediyoruz. Puan kaybetseydik zor durumda kalacağımızı biliyorduk. Amacımız galibiyetti ve aldık" dedi.

Ligde son 9 maça girildiğini hatırlatan tecrübeli kaleci, "27 puan kaldı. Daha çok uzun bir süre var. Üç takımın mücadelesi son haftaya kadar devam edecektir. Geçen haftaki gibi puan kaybetmemeliyiz. Her maça derbi oynuyormuş gibi çıkmalıyız" ifadelerini kullandı.

Alper: "Kazanmayı bildik"

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ise çok kritik bir maçı kazandıklarını dile getirdi.

Maçın önemini bilerek sahaya çıktıklarını vurgulayan Alper, "Maça iyi başladık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirsek daha rahat olabilirdi. Zaman zaman kötü oynadık ama kazanmayı bildik. Şampiyonluk yolunda kalan 9 maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Takım olarak maçın öncesinde ve içinde birçok şansızlıklar yaşadıklarını vurgulayan Alper, "Maça çıkarken Gökhan ağabeyin sıkıntısı oldu. Yerine oynayan Mehmet ağabey de iyi bir performans ortaya koydu. Üç değişikliği de sakatlıktan dolayı yaptık. Kazandığımız için mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz