Futbol

"Zorlu kayıtları açıklansın"

26 Aralık 2019 Perşembe 13:01 - Son Güncelleme 26 Aralık 2019 Perşembe 13:02

Galatasaray kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz, "VAR kayıtlarından önce Zorlu'daki görüşme kayıtları açıklansın" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in Zorlu Center'daki görüşmesini değerlendirdi.

Cengiz, "Zorlu, Türk futbolu için bir milattır ve derin yaralar açmıştır. Kulüp başkanı, Federasyon başkanı ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı bir araya gelebilir. Ama bu toplantı özel bir mekanda, daha önce açıklanmadan ve deklare edilmeden yapılamaz. VAR kayıtlarından önce Zorlu kayıtları açıklansın" ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz; "Rakibimizin sayın başkanı diyor ki; 'Biz Zorlu'ya Merkez Hakem Kurulu Başkanı'nı çağırıp hakemleri konuştuk." Güzel! Derbi sonrasında aynı başkan çıkıp, 'Biz kendimize uygun hakemi bulduk. Bu hakemle devam edersek şampiyon oluruz' diyor. İkisini birbiri ile birleştirdiğimizde örtüşüyor.Ben bundan kuşkulanmakta haklıyım. Çünkü bu yarışın içindeyim." açıklamasını yaptı.

Geçen sezon 'VAR kayıtları açıklansın' dediklerinde Kulüpler Birliği'nin 17 kulüp adına bildiri yayınladığına değinen Başkan Cengiz, "Oysa bu açıklamayı yapan 17 değil, 8 kulüptü. Firavun'un laneti gibi o bildiride imzası olan 8 kulübün 3'ü de küme düştü" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in neden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini anlamadığını belirten Cengiz, "Fatih hocaya haksızlık yapılmıştır. Hocamızda sosyal medyadan tepkisini göstermiştir" dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz