Futbol

Suarez özür diledi

30 Haziran 2014 Pazartesi 22:36 - Son Güncelleme 30 Haziran 2014 Pazartesi 22:42

"Giorgio Chiellini ve tüm futbol ailesinden özür diliyorum"

2014 FIFA Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası alan Liverpool'un Uruguaylı golcüsü Luis Suarez, Chiellini ve uluslararası futbol camiasından özür diledi.

Suarez, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "luis16suarez" isimli resmi hesabından gönderdiği mesajla ısırdığı Chiellini ve uluslararası futbol camiasının kendisini affetmesini istedi. 27 yaşındaki futbolcu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Evimde ailemle geçirdiğim birkaç günden sonra hem sakinleşme hem de 24 Haziran'daki İtalya-Uruguay maçında yaşanan olayı gözden geçirme fırsatım oldu. Olay sonrası yapılan değerlendirmeler ve çelişkili açıklamalar bir kenara bırakıldığında, meslektaşım Giorgio Chiellini'nin, benimle girdiği mücadelede ısırıkla sonuçlanan fiziksel bir acıya uğradığı gerçektir. Bu yüzden derin pişmanlık duyuyorum. Giorgio Chiellini ve tüm futbol ailesinden özür diliyorum. Böyle bir olayın bir kez daha tekrarlanmayacağına dair kamuoyuna söz veriyorum."

Chiellini ise Suarez'in özrüne, "chiellini" adlı resmi Twitter hesabından, "Yaşananların hepsi unutuldu. Umarım FIFA cezanı düşürür" mesajıyla karşılık verdi.

Sıradaki Haber
Fransa'da büyük sevinç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz