Futbol

Suarez'e turistik ilgi!

27 Haziran 2014 Cuma 09:51 - Son Güncelleme 27 Haziran 2014 Cuma 10:42

Copacabana Plajı'ndaki Suarez'li reklam panosu ilgi odağı oldu.

Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası grup maçında İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi omzundan ısırarak ceza alan Uruguaylı Luis Suarez'in bir fotoğrafının bulunduğu reklam panosu büyük ilgi odağı oldu.

Rio de Janeiro kentindeki ünlü Copacabana plajında, Uruguaylı golcünün ağzı açık halde gözüktüğü fotoğrafta, Portekizce "ya hep ya hiç" sözü de yer alıyor. Suarez'in Chiellini'yi ısırarak ceza almasının ardından dikkat çekici duruma gelen reklam panosunu gören turistler ve futbolseverler, önünde bol bol fotoğraf çektiriyor.

Suarez rakibini ısırdı! Görüntüler için tıklayın!

FIFA tarafından Uruguay'ın İtalya'yı 1-0 yendiği karşılaşmanın 80. dakikasında Chiellini'nin omzunu ısırarak 9 milli maç ve 4 ay futbolla ilgili tüm eylemlerden men cezası alan Suarez, daha önce de rakibini ısırmaktan benzer cezalara çarptırılmıştı.

2010 yılında Ajax forması giyerken PSV Eindhoven'dan Otman Bakkal'ı ısıran 27 yaşındaki futbolcu, Hollanda Futbol Federasyonu tarafından 7 maç oynamama cezası almıştı. İngiltere Premier Lig'de Liverpool-Chelsea karşılaşmasında bu kez Chelseali defans oyuncusu Branislav Ivanovic'i ısıran Suarez, daha sonra rakibinden özür dilemesine rağmen bu kez 10 maç cezaya çarptırılmıştı.

SUAREZ TURİZMİNDEN SICAK KARELER...

 

SUAREZ BUNU HEP YAPIYOR

 

SEN DE YORUM YAZ

Sıradaki Haber
"Çöl Savaşçıları"nın büyük sevinci
Yükleniyor lütfen bekleyiniz