Futbol

14 milyonluk büyük düşüş!

23 Kasım 2013 Cumartesi 13:01 - Son Güncelleme 23 Kasım 2013 Cumartesi 13:05

Burak Yılmaz'ın 3.5 ayda yaşadığı değer kaybı 5 milyon Avro (14 Milyon TL) oldu.

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz için Ağustos'ta Lazio, 12 milyon Avro'luk bir teklif vermişti. Cimbom bu teklifi geri çevirmişti. Burak'a geçen hafta Lokomotiv Moskova'nın talip olduğu fakat Rus kulübünün sadece 7 milyon Avro  teklif ettiği ortaya çıktı. Böylece Burak'ın 3.5 ayda yaşadığı değer kaybı 5 milyon Avro (14 milyon lira oldu.

Performansı fiyatını düşürdü

Şu ana kadar hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon yaşayan Galatasaray'da kuşkusuz performansı en çok düşen futbolcuların başında Burak Yılmaz geliyor. Geçen sezon hem lig hem de Avrupa'da attığı gollerle Galatasaray'ı sırtlayan milli futbolcu, önce Fatih Terim'le yaşadığı sorunlar, ardından da Mancini'nin sol açık ısrarı nedeniyle beklenen rakamların çok uzağında kaldı. Burak Yılmaz'ın düşen performansı fiyatına da çok olumsuz yansıdı. Sarı-Kırmızılı yönetim Ağustos ayı sonunda İtalyan kulübü Lazio ile milli futbolcu için uzun süren pazarlıklar yapmıştı. Yönetim o dönem Lazio'dan gelen 12 milyon Avro'luk teklifi geri çevirmişti.

Daha Önce de Burak'ı çok istemişlerdi

Alınan bilgilere göre Rus kulübü Lokomotiv Moskova geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Burak'a talip oldu. Daha önce de golcü futbolcu ile çok yakından ilgilenen Lokomotiv Moskova'nın Galatasaray'a yalnızca 7 milyon Avro'luk teklif sunduğu belirtiliyor. Böylece büyük bir düşüş yaşayan Burak'ın 3.5 ayda yaşadığı değer kaybı 5 milyon Avro (14 milyon lira) oldu.

Aysal, Burak'ı satmaktan vazgeçti

Rusya'dan gelen bu teklifi hemen geri çeviren Galatasaray yönetimi, Burak'ı yeniden kazanmak için büyük uğraş veriyor. Daha önce milli futbolcuyu satmaya sıcak bakan Başkan Ünal Aysal'ın takımdaki yerli sıkıntısı nedeniyle fikrini değiştirdiği belirtiliyor. Aysal'ın yakın çevresine, "Burak'ı kimseye satmam" dediği belirlendi.

Ada Basını yine "Chelsea" dedi

Burak Yılmaz'la ilgili dün Ada basınında transfer iddiaları yer aldı. Milli futbolcunun Chelsea'den aldığı transfer teklifini kabul etmediği öne sürüldü.

(Takvim)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz