Futbol

3 Temmuz iflas ettirdi

23 Temmuz 2014 Çarşamba 09:38 - Son Güncelleme 23 Temmuz 2014 Çarşamba 09:50

Yıldız oyuncular, sarı-lacivertli günlerini mumla aradı.

Fenerbahçe’nin kazandığı 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun ardından yaşanan 3 Temmuz sürecinde takımdan ayrılan 3 isim bir daha kariyerlerinde başarı yakalayamadı.

Fenerbahçe’nin kazandığı 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun ardından yaşanan 3 Temmuz sürecinde takımdan ayrılan 3 isim bir daha kariyerlerinde başarı yakalayamadı. Performans açısından düşüşe geçen yıldız oyuncular, sarı-lacivertli günlerini mumla aradı.

Sarı-lacivertli takımdan giden ilk isim olan Diego Lugano, PSG’de başarısız olduktan sonra Malaga’ya kiralanmış ardından West Bromwich ile geçtiğimiz sezonu kapatmıştı. 3 kulüpte de adata istenmeyen adam haline gelen 33 yaşındaki futbolcu, 2014 Dünya Kupası’nda da vasatı aşamadı. Yaprak dökümündeki ikinci isim Andre Santos, Arsenal transferinden sonra bir daha belini doğrultamadı. Arsene Wenger’in gözüne giremeyen oyuncu Brezilya Serie A’ya döndü. Son olarak Flamengo taraftarlarından dayak yiyen futbolcu, Brezilya Milli Takımı’ndan da kesildi.

Şampiyonluk sezonunda 18 gol atarak yıldızlaşan Mamadou Niang, önce Katar’a gitti ancak mutluluğu Türkiye’ye dönerek Beşiktaş’ta arasa da sonuç alamadı. Senegalli golcü yeni sezon öncesi Ligue 2 takımında Arles Avignon’a imza attı.

SKORER

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz