Futbol

"31 Mayıs'ta 4. yıldızı takacağız"

05 Mayıs 2015 Salı 22:07 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2015 Salı 22:40

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek, TRT Spor'a flaş açıklamalar yaptı.

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek, ilk kez TRT ekranlarına konuştu. Dursun Özbek, seçim sürecinden, şampiyonluk yarışına kadar merak edilen soruları yanıtladı.

Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek, sarı kırmızılı camianın gündemini TRT Spor'a değerlendirdi.

Mevcut yönetimde başkan yardımcılığı yapan Özbek, Galatasaray’ın bugün geldiği durumda görevden kaçmayacağını belirtti.

”Ben kendi kararımla 'ben başkan olacağım' diye ortaya çıkmadım"

Özbek, ”Ben kendi kararımla 'ben başkan olacağım' diye ortaya çıkmadım. Başta Duygun ağabeyim olmak üzere diğer yönetimdeki arkadaşlarım benim başkanlığımda seçimlere gireceklerini açıkladılar” diye konuştu.

"31 Mayıs’ta sokakları dolduracağız 4. yıldızı takacağız”

Şampiyonluk yarışını değerlendiren Özbek, "Şampiyon olmamak diye bir şey yok. Galatasaray şampiyon olacak. Bütün taraftarlarımıza dört yıldızlı tişörtlerini hazırlamalarını söyledim. 31 Mayıs’ta sokakları dolduracağız 4. yıldızı takacağız” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'e Ünal Aysal ve daha önceki başkanların dönemleri de soruldu. Özbek, “Geçmiş yönetim Türkiye standartlarında son derece başarılı bir yönetimdir... 110 yıllık icraata baktığınız zaman Galatasaray’ın bir başarı öyküsü var. Bunu da 110 yıldan gelen başkan sayesinde yapılmış tek tek başkanları ele alıp 'o iyi yaptı, bu kötü yaptı' demek yanlış olur“ şeklinde konuştu.

"Böyle bir yönetim kurulu daha önce camiaya pek geldiğini zannetmiyorum"

Seçim listesinden de övgüyle bahseden başkan yardımcısı Özbek, “Bu liste 6 aylık bir çalışmanın ürünüdür. Taraftarımız, genel kurulumuz, Galatasaray sevenlerin hiç biri tereddüt etmesin. Böyle bir yönetim kurulu daha önce camiaya pek geldiğini zannetmiyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz