Futbol

90 dakikayı değerlendirdiler

27 Ekim 2013 Pazar 22:32 - Son Güncelleme 27 Ekim 2013 Pazar 22:48

Kayserispor ve Galatasaray teknik adamlarının maç sonu açıklamaları....

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini 4-2 kazandıkları Kayserispor maçının ilk 30 dakikasında çok iyi oynadıklarını söyledi.

Mancini zorlu bir deplasmandan galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Çok basit hatalar sonucunda kalelerinde 2 gol gördüklerini ifade eden Mancini, şöyle devam etti: "Bu hataları yapmamamız lazım. Bu hataları zamanla aşacağız. İlk 30 dakika çok iyi oynadık. 'Oyun bitti' dediğimizde golleri yedik. İlk 30 dakikada 4 gol atamamamız hata. Eğer atmanız gereken golleri atmazsanız rakip atar ve sizi yakalar. Biz bu hatayı yaptık. Çok fazla gol atacaksınız ve az yiyeceksiniz. Biz gol atıyoruz fakat gol yeme sorunumuz var."

Drogba hakkında da konuşan Mancini, "Ben de futbolcuyken takımda lider oyuncuydum ve diğer futbolcularla konuşurdum. Drogba da lider bir oyuncu. Futbolcularla böyle konuşmalar yapması normal" diye konuştu.

Mancini, futbolcu Sneijder'i ikinci yarıda oyundan almasının sebebinin Sneijder'in belindeki rahatsızlık olduğunu kaydetti.

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 4-2 kaybettikleri Galatasaray maçına ilişkin, "Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz" dedi.

Prosinecki, taraftarları önünde maç kaybetmenin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Takımın mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayan Prosinecki, şöyle devam etti: "Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Hiç böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk. Oyuncularımı istekli görmek önemli. Aldığımız mağlubiyetle ligin sonucu sırasına yerleştik. Taraftarlarımıza bunu yaşatmak üzücü. 2-0'dan sonra Galatasaray gibi kaliteli bir takım karşısında 2-2'yi bulmak önemliydi.

Galatasaray iyi bir takım. Nasıl oynaması gerektiğini iyi biliyor. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Böyle bir oyuncu grubuna sahip olmaktan da gururluyum. Sakat futbolcuların dönmesiyle birlikte ilerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz