Futbol

Aatif Chahechouhe'dan sitem

02 Mart 2016 Çarşamba 15:50 - Son Güncelleme 02 Mart 2016 Çarşamba 15:08

Başarılı futbolcu, Antalyaspor maçı sonrası yaşananlara tepki gösterdi.

Medicana Sivasspor'da Antalyaspor maçı sonrası taraftarlardan tepki alan Aatif Chahechouhe, üzüntüsünü dile getirdi. Yaşananlara tepki gösteren başarılı futbolcu, "Bu takım için neler yaptığımı hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.

Ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Medicana Sivasspor'da Antalyaspor maçı sonunda taraftarların tepkisine maruz kalan Aatif Chahechouhe, büyük üzüntü yaşıyor.



Yaşananlar sonrası duygularını paylaşan başarılı futbolcu, "Tepkilerden dolayı çok üzgünüm. Nedenini de tam olarak anlamış değilim. Geçen hafta Konya deplasmanında bir fırsatı değerlendirememiştim. Sanırım bunun hırsıyla bazı taraftarlar, bana bu şekilde davrandı" dedi.

"Bu takım için neler yaptığımı hatırlatmak istiyorum"

"Küfürlü protestonun faturasını, Sivas camiasına ya da taraftarlarına kesemem" diyen golcü oyuncu, "Ancak bana tepki gösterenlere de bu takım için neler yaptığımı hatırlatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sivasspor forması ile 50'ye yakın gol attığını hatırlatan Chahechouhe, kötü oynadığı için insanların kendisine kızabileceğini, ancak hakaret edilecek hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Samuel Eto'o'ya teşekkür

Antalyasporlu Samuel Eto'o hakkında da bir parantez açan Aatif, "Eto'o'ya da teşekkür diyorum. O an bana yapılan haksızlığı fark etti ve yanıma gelip, 'Sen iyi bir futbolcusun. Sakın üzülme. Bu maçta en iyi oynayanlardan biri de sendin' diyerek moral verdi" diye konuştu.

Jose Mourinho sözlerini hatırlattı

Jose Mourinho'nun, "Futbolda geçmiş çabuk unutulur" sözlerini hatırlatan Chahechouhe, "Ne yazık ki futbol böyle; daha dün yaptıklarınız, bugün unutuluyor. Şu an tek düşüncem, Sivas’a kalan maçlarında yardımcı olmak. Geleceğime sezon sonunda karar vereceğim" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz