Futbol

Abdullah Avcı: Kahrolduğum bir dönemdi

14 Nisan 2020 Salı 12:16 - Son Güncelleme 14 Nisan 2020 Salı 12:28

Teknik direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş kariyeri için ''Kahrolduğum bir dönemdi'' ifadesini kullandı. 56 yaşındaki çalıştırıcı, ''Çok sevdiğim bir işi yaparken yapılan hakaretler beni çok yıprattı'' dedi.

Türk futbolunun deneyimli teknik direktörlerinden Abdullah Avcı, önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'tan ayrılış sürecini değerlendiren 56 yaşındaki teknik direktör, yapılan hakaretlerin kendisini çok yıprattığını söyledi.

İşini severek yaptığını belirten Avcı, ''Bazı şeyleri kabullenmeniz kolay olmuyor. Çok üzüldüğüm ve kahrolduğum bir süreç yaşadım. Çok sorguladım yaptığım işi. Dünyanın en zor işini yapıyormuşum gibi hissettiğim anlar oldu'' dedi.

Beşiktaş'ta elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığına vurgu yapan Abdullah Avcı, "Kulüp menfaatlerini gözeterek maksimum verimi almaya çalıştım. Herkesle iyi ilişkiler kurmaya gayret ettim" açıklamasını yaptı.

Kendisinden sonra göreve gelen Sergen Yalçın hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Sergen Hoca şu anda, hem kendisinin çok istediği, hem de çok istendiği bir yerde. Başarılı olmasını çok isterim. Sonuçta bundan Türk futbolu kazanır" ifadelerini kullandı.

Kulübede olmayı özlediğini belirten Abdullah Avcı, ''Enerjim ve tutkum el verdiği sürece futbola hizmet etmek istiyorum'' dedi.

Kaynak: Hürriyet

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz