Futbol

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması

09 Ağustos 2019 Cuma 16:05 - Son Güncelleme 10 Ağustos 2019 Cumartesi 09:11

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşanan sakatlıkların antrenman yöntemlerinden kaynaklanmadığını belirten Avcı, yerli bir kalecinin yanında takıma birkaç takviyenin daha yapılacağını söyledi.

Tecrübeli teknik adam, Burak Yılmaz'la ilgili gelen soru üzerine, "Burak Yılmaz muhtemelen milli aradan sonra bizimle olacak. Burak bugün sağlıklı olsa da o bölgeye transfer yapacaktık. Bu konuyla ilgili transfer çalışmaları devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Avcı, Quaresma ile ilgili bir soruya ise şöyle cevap verdi: "Quaresma'ya her oyuncuya olduğu gibi şans vermeye devam edeceğiz. Şu ana kadar son derece profesyonel çalışıp, istediklerimize cevap veriyor. Adımlar atıyor, sistemdeki değişikliklere olumlu yanıt veriyor."

"Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar"

"Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar. Dominant oynar. Nerede topa sahip olacağız, nerede baskı yapacağız, kimle baskı yapacağız bunları çalışıyoruz"

Orhan Ak açıklaması

Avcı, kendisine Orhan Ak ile ilgili sorulan soruya, "Ben Beşiktaş'ın profesyonel bir çalışanıyım ve her çalışandan da maksimum verim almaya çalışıyorum. Orhan Ak da bunlardan birisi. Elimden geldiğince ondan faydalanmaya çalışıyorum. 3 antrenörüm var, ikisi kulübede olacak. Dönüşümlü olarak 2 yardımcım kulübede, 1 yardımcım tribünde olacak. Maçlara göre bunlar değişecek. Bu sorulardan ziyade, 4-3-3 mü oynayacaksınız, önde baskı mı yapacaksınız şeklinde sorular beklerdim. Orhan Ak konusunda şunu tekrar ediyorum. Ben herkesten maksimum verim almaya çalışan biriyim. Saha içinde kalacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz