Futbol

Abdurrahim Albayrak'tan transfer müjdesi

02 Aralık 2018 Pazar 23:15 - Son Güncelleme 02 Aralık 2018 Pazar 23:33

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, görüştükleri ve anlaştıkları bazı futbolcular olduğunu belirterek, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında bambaşka bir takım izleteceklerini söyledi.

Vodafone Park'ta oynanan ve 1-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisinden sonra açıklamalarda bulunan Albayrak, iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Tüm futbolcular iyi niyetliydi. Televizyonlarda pozisyonları tekrar izleriz. İnşallah maça başka şeyler damga vurmaz. Beşiktaş kazandı ve puan puana geldik. İlk yarıyı 6 puan geride bitirirsek, konuştuğumuz ve anlaştığımız futbolcuları kadromuza kattığımız takdirde bambaşka bir Galatasaray olacak. O zaman farklı şeyler konuşacağız." diye konuştu.

Gelecek haftaki Çaykur Rizespor maçıyla galibiyetlere başlamak istediklerini aktaran Albayrak, "Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İnşallah hakem hataları güzel maça damgasını vurmaz. Ortamı germek istemiyorum. Dün akşam Türk Telekom Stadı'na 41 bin kişi geldi. Onlara desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maçla tekrar galibiyetlere başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz