Futbol

"Absürt bir durum. Bu kadar da olmaz"

17 Şubat 2018 Cumartesi 23:18 - Son Güncelleme 18 Şubat 2018 Pazar 01:38

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın sarı kart cezaları nedeniyle derbide forma giyemeyecek oyuncuları Anderson Talisca ve Pepe'nin yokluğunun kendileri için avantaj olmayacağını vurguladı. "Talisca'nın kartının iptal edilmesi için başvuru yapılırsa tepkiniz ne olur?" sorusu üzerine ise Kocaman, "Türkiye'de futbol ortamında şaşırmayı bıraktık. Çok absürt bir durum bu. Bu kadar da olmaz" cevabını verdi.

Kocaman, Fenerbahçe'nin Fernandao'yla bulduğu ikinci golden önce ofsayt olmasıyla ilgili olarak da "Hakem adına büyük bir hata. Ne hiç kimsenin ne de benim hakkım yensin istiyorum. Keşke olmasaydı" ifadelerini kullandı.

Kocaman, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, görevinden istifa eden hakem Abdullah Yılmaz'la ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun yaptığı açıklamayı "skandal" olarak nitelendirdi.

"Beşiktaş'ın oyuncu kaybı söz konusu değil"

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın sarı kart cezaları nedeniyle derbide forma giyemeyecek oyuncuları Anderson Talisca ve Pepe'nin yokluğunun kendileri için avantaj olmayacağını vurguladı.

Beşiktaş maçına 8 gün olduğunu hatırlatan Kocaman, "Uzun bir ara. Köprünün altından çok sular akacak. Önce bir sakinleşip beklemek lazım. Sonra Beşiktaş'a yoğunlaşacağız. Genel olarak şikayet etmem eksiklerden. Hiçbir şekilde dillendirmemeye çalıştım. Beşiktaş gibi son 2 yılın şampiyonu, Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi bir takımın oyuncu kaybı söz konusu değildir. Her oyuncuları değerli. Güçlü bir kadroyla çıkacaklardır. Güç kaybı olacağı kanısında değilim." değerlendirmesinde bulundu.

 "Çok absürt bir durum bu. Bu kadar da olmaz"

Kocaman, "Talisca'nın kartının iptal edilmesi için başvuru yapılırsa tepkiniz ne olur?" sorusuna ise "Türkiye'de futbol ortamında şaşırmayı bıraktık. Çok absürt bir durum bu. Bu kadar da olmaz." cevabını verdi.

"Galatasaray maçına daha 4 hafta var, çok şey değişir" 

Kocaman, lider Galatasaray'la 26. haftada Kadıköy'de yapacakları maçın hatırlatılması üzerine, "Puan kayıpları ligin sonuna kadar devam edecektir bütün takımlar için. Galatasaray'ı burada yensek de 'şampiyon olduk' diyemeyiz. Galatasaray bizi burada yense de diyemez. Sadece o maçı kazanan rüzgarı arakasına alacak. Daha 4 hafta var, çok şey değişir." şeklinde konuştu.

"Fernandao'nun golü hakem adına büyük bir hata" 

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Fernandao'yla bulduğu ikinci golden önce ofsayt olmasıyla ilgili "Büyük bir yanlışlık. Hakem adına büyük bir hata. Ne hiç kimsenin ne de benim hakkım yensin istiyorum. Keşke olmasaydı. Hatalardan zevk alan bir insan değilim. Bazı grupların haksız yere kazanç elde etmesini de istemiyorum. Hatalar doğal olduğu sürece hakemlerin başımızın üstünde yeri var." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz