Futbol

"Adalet istedik, ceza aldık"

23 Mayıs 2019 Perşembe 14:18 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2019 Perşembe 16:58

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezon boyunca aldığı cezalar hakkında konuşurken; "Adalet istedik, ceza aldık" ifadesini kullandı. Başkan Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'in bir gün başkan olmasından da mutluluk duyacağını belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sezon boyunca aldığı cezalar için sitem etti.

Hürriyet Gazetesine konuşan Başkan Cengiz, "Adalet istedik, ceza aldık" dedi.

Kazandıkları şampiyonluğun gölgede bırakılmaya çalışıldığını belirten Cengiz, "Aleyhimize yapılan hataları görmeden, sadece lehimize yapılan hataları önümüze getirirseniz, inandırıcılığınız kaybolur" açıklaması yaptı.

Mbaye Diagne'ye sahip çıkan Başkan Cengiz, "Kimi zaman yanındakine alan açtı, kimi zaman ise hızlı taç atarak gol atmamızı sağladı, Diagne ileride uluslararası bir marka olacak" diye konuştu.

Ozan Kabak'tan övgüyle bahseden Cengiz, "7 buçuk milyon euroya serbest kalır maddesine rağmen bize daha çok para kazandırarak, 11 milyon euroya transfer oldu. Alt yapımızdan çıkan bazı isimlere bakınca Ozan'ın değerini daha iyi anlıyoruz" ifadesini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "üyelikte her 10 yılını dolduran kişi gibi Fatih Terim de başkan adayı olur, başkan da olur. Bu işi de güzel yapar" dedi.

Bafetimbi Gomis hakkında da konuşan Başkan Cengiz, "Gomis, Fransız dergisine konuşmuş ve 'Galatasaray’dan para yüzünden ayrıldım' demiş! Bunu söylemesine mutlu oldum. Çünkü biz gitmesini istememiştik ve bunu bir türlü taraftarımıza anlatamadık." dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz