Futbol

Ağaoğlu: Sahada bizi onurlandıran bir takım var

31 Aralık 2018 Pazartesi 14:28 - Son Güncelleme 31 Aralık 2018 Pazartesi 14:42

2018'in son gününde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yeni yıl mesajı yayınladı. Takımının ilk yarıdaki performansını öven Ağaoğlu, "Sahada mücadelesi ile bizi onurlandıran, özlediğimiz oyunu ve duruşu sergileyen bir takım var. Bunun mükafatını aldığımız bir sene diliyorum" dedi. Bordo-mavili ekibin mali durumuna da dikkat çeken Ağaoğlu, "Bir kurtuluş mücadelesi veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Ağaoğlu 2019 yılının ülkeye ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilediği mesajına şöyle devam etti:

"Bizler Trabzonspor'umuzu her daim ileriye taşımanın heyecanı ve gayreti içinde yolumuza devam ederken karşılaşacağımız engeller bizi yıldırmamalı. Bugün gelinen nokta itibarıyla sahada mücadelesi ile bizi onurlandıran, özlediğimiz oyunu ve duruşu sergileyen bir takım var. Bunun tadını çıkardığımız ve mükafatını aldığımız bir sene diliyorum. "

"Trabzonspor'umuz bir kurtuluş mücadelesi vermektedir"

Kulübün ekonomik durumuna da dikkat çeken Başkan Ağaoğlu, Trabzonspor'umuz bir kurtuluş mücadelesi vermektedir. Yeniden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmaya çalışmaktadır. Bizler bunları yaparken büyük camiamızın bizimle yan yana durması, bugüne kadar yaptığımız işlerin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Biz biriz, biz Trabzonspor'uz, dedi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz