Futbol

"Kararın CAS'tan döneceğine inanıyoruz"

04 Haziran 2020 Perşembe 10:44 - Son Güncelleme 04 Haziran 2020 Perşembe 12:44

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA'nın Trabzonspor'a verdiği 1 yıl men kararının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, UEFA'nın Trabzonspor'a verdiği 1 yıl men kararını ardından basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ağaoğlu'nun konuşmasından satır başları:

UEFA üst kurulun yanlış değerlendirmesinden kaynaklanan kararın bir an önce CAS'a taşınması kararını vermiş bulunmaktayız. Hazırlıkları tamamladık, çalışmalarımız devam ediyor. Tüm kamuoyu şunu bilmesini isterim ki çok yanlış bir değerlendirme, CAS'tan geri döneceğine inancımız tamdır.

"TFF bu dosyada bizimle beraber mücadele ediyor"

Hiçbir başarının hiç kimseye altın tepside sunulmadığı görülmemiştir. Savaşmadan elde edilen başarrı yoktur. Bir yanlış değerlendirme sonucu ortaya çıkan kararın CAS'tan döneceğine inancımız tamdır. Taraftarımızı sukunete davet ediyorum. Önümüzde 8 haftalık bir lig süreci, kupa yarı finali olası final mücadelemiz var. Tüm camiamız bu müsabakalara odaklanmalıdır. TFF bu dosyada bizimle birlikte mücade ediyor. Olay kontrolümüz altındadır, çok ciddi bir şekilde hazırlanarak CAS'a itiramızı gerçekleştireceğiz. Şampiyon olmak futbolcularımızın ve teknik heyetimizin görevi, onları şampiyonlar ligine götürmek ise bizim görevimiz.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz