Futbol

Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması

01 Aralık 2019 Pazar 21:25 - Son Güncelleme 02 Aralık 2019 Pazartesi 11:20

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Galatasaray maçı sonrası Sörloth ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, Norveçli golcüyle ilgili ''Sörloth şu anda Trabzonspor'un 2 yıllığına kiraladığı bir oyuncu. Ben 2 sene sonra vereceğim 6 milyon euroyu şimdi niye vereyim? Herkes alalım, alalım diyor. 6 milyon euroyu faize koysanız, 2 sene sonra 9 milyon euro." dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Bazıları gidin Crystal Palace ile pazarlık yapın, 4 milyon euroya alın diyor. Oldu, adamlarla o masaya oturursak, 15 milyonluk olup masadan kalkarsınız." ifadelerini kullandı.

Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağaoğlu, iyi bir sonuç almadıklarını belirterek, "İyi olmadı tabii. 90. dakikaya kadar getirip, attığımız gol sonrası yediğimiz baskıyı kaldıramadık. Kontradan bulduğumuz pozisyonları da değerlendiremedik. Kaçınılmaz son. Baskıyı da bir türlü kuramadık. Oyunu kendi yarı alanımızda kabul ettik. Golden sonra Galatasaray biraz daha fazla üzerimize geldi. Böyle bir sonuç çıktı, üzgünüz." diye konuştu.

Daniel Sturridge'e maçta forma verilmemesine ilişkin soruya Ağaoğlu, "Sakatlıktan yeni çıktığını biliyoruz hepimiz. Artık o son dakikalarda hocanın takdiri. Tekrar nüksetme riski de olabilir. Yani o hocanın verebileceği cevap, benim vereceğim bir cevap değil. Kulübede ben yoktum, mutlaka hocanın bir bildiği vardır. Hocanın kafasından o anda geçenleri tribünden taraftarlar veya izleyenler televizyon başından çok farklı şekilde değerlendirebiliyorlar ama saha içerisinde takımın amiri, takımı yöneten, sistemi kuran ve sahaya süren hocadır. Tam olarak hazır olduğunu da zannetmiyordum zaten. Ekuban bile son 20-25'inci dakika girdi. Bu sorunun doğru adresi hoca, ben değilim." ifadelerini kullandı.

Her maçın kendi içerisinde değerlendirildiğinin altını çizen Ağaoğlu, "Şu anda Trabzonspor'un yarıştan kopmuş bir hali yok. Yarışın içerisinde. Tabii ki kazansaydık, buradan 3 puan alsaydık çok daha farklı olacaktı. Çünkü son dakikalarda kaybettiğiniz ya da kaçırdığınız puanları sezon sonuna geldiği zaman bir şekilde arıyorsunuz ama inşallah aramayız." diye konuştu.       

Kaynak: TRT SPOR - AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz