Futbol

Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçından notlar

18 Eylül 2016 Pazar 20:28 - Son Güncelleme 18 Eylül 2016 Pazar 22:23

Güneş, ligde son oynadıkları Karabükspor maçının ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, ligde son oynadıkları Kardemir Karabükspor maçının ilk 11'inde 2 değişiklik yaptı.

Güneş, Kardemir Karabükspor müsabakasından farklı olarak Tolgay Arslan'ın yerine Atiba Hutchinson, Ömer Şişmanoğlu'nun yerine ise Ricardo Quaresma'ya ilk 11'de şans verdi.

Beşiktaş'ta daha önceki 3 lig maçında da ilk 11'de sahaya çıkan isimlerden Dusko Tosic, Marcelo, Olcay Şahan ve Cenk Tosun, Akhisar Belediyespor karşısında da ilk 11'de forma şansı bulurken, Tolgay Arslan bu sefer yedek soyundu.

Şenol Güneş, hafta içinde Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçının ilk 11'inde ise 5 değişikliğe gitti.

Bu arada 21 Yaş Altı Ligi'nde Akhisar Belediye Stadı'nda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, ligde 10 puan ve averajla Galatasaray'ın önünde liderliğe yükseldi.

Serdar Kesimal ilk maçına çıktı

Akhisar Belediyespor'la ikinci maçına çıkan teknik direktörü Tolunay Kafkas, iç sahadaki ilk karşılaşma özelliği de taşıyan mücadelede Çaykur Rizespor müsabakasının ilk 11'inde Douglao'nun yerine Serdar Kesimal, Kadir Keleş'in yerine de Sami'yi sahaya sürdü.

Ege temsilcisinin Fenerbahçe'den transfer ettiği ve sezon başında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Serdar Kesimal, ilk maçına çıktı.

Serdar Kesimal, ligde son olarak 477 gün önce 30 Mayıs 2015'te Fenerbahçe formasıyla Kasımpaşa karşısında 89. dakikada oyuna girmişti.

Teknik direktör Kafkas, defansta sürekli forma şansı bulan Douglao'yu 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Şehit Er Ahmet Tezcan'a vefa

Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, müsabakadan önce Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri sınırları arasında bulunan Tendürek Dağı'nın Gökçebulak köyü mevkisindeki korucu noktalarına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan ve cenazesi dün Akhisar'da toprağa verilen Jandarma Er Ahmet Tezcan'ın fotoğrafının bulunduğu bir pankart açtı.

Her iki takım taraftarları "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde tempo tuttu.

Müsabakadan önce Akhisar Beşiktaşlılar Derneği tarafından verilen yemeğe katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, karşılaşmayı Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel'le protokol tribününden izledi.

Beşiktaşlı taraftarların kendilerine ayrılan Gediz kale arkası tribününü tamamen doldurduğu karşılaşmada, Akhisar Belediyesporlu taraftarlar müsabakaya fazla ilgi göstermedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz