Futbol

Akhisar Belediyespor hedef yükseltti

09 Ağustos 2016 Salı 11:55 - Son Güncelleme 09 Ağustos 2016 Salı 09:00

"Bu yıl da hedefimiz geçen seneki aldığımız 46 puanın üzerine çıkmak"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, bu yıl hedeflerinin geçen sene topladıkları 46 puanın üzerine çıkmak olduğunu bildirdi.

Eryüksel yaptığı açıklamada, Süper Lig'de beşinci sezonlarına başlayacaklarını, ligde bir iskeletlerinin olduğunu söyledi.

Her geçen yıl yeni bir hedefle yola çıktıklarını kaydeden Eryüksel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yıl da hedefimiz geçen seneki aldığımız 46 puanın üzerine çıkmak. Çıtamız biraz daha yükseldi. İnşallah bu sene de kalıcı olup, o puanı yakalamak istiyoruz. Bizde değişmeyen tek şey değişim. Gerekirse takımdaki bütün oyuncularımızı değiştiriyoruz, nitekim Süper Lig'deki ilk seneki kadromuzdan bir tane oyuncumuz kalmadı. Çıtayı bir iki tık yukarı çıkararak bu takımı oluşturduk."

Eryüksel, sezon öncesi çalışmaların iyi devam ettiğini, kadrolarında altyapıdan 2 oyuncunun da bulunduğunu belirterek, öncelikle ön libero mevkisine bir takviye yapacaklarını belirtti.

Transfer döneminin son anında bile transfer yapabileceklerini kaydeden Eryüksel, "Kıymetli bir oyuncu gelirse mutlaka değerlendiririz." diye konuştu.

"Her seneyi ciddiye alıyoruz"

Eryüksel, her sezonu ciddiye aldıklarını belirterek, "Ancak bu sezon rakiplerimiz daha motive, daha hazırlıklı fakat biz de hazırlıklıyız. Zaten rakibin kim olduğu önemli değil, sizin ne durumda olduğunuz önemli. Takım oyununu sahaya yansıtmanız önemli." ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu olarak 8 senedir görevde olduklarını 1-2 kişi dışında hep aynı isimlerin görev yaptığını belirten Eryüksel, "Başka kulüplerde böyle mi bilmem, tecrübe üstüne koya koya bir şeyler öğrendik. Zor bir lig yani ne kadar öğrenseniz de her şey paraya dayanıyor." şeklinde konuştu.

Akhisar Arena

Hüseyin Eryüksel, Akhisar Arena'nın ihalesini kazanan firmanın inşaatı bırakmasının ardından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve milletvekillerinin bu işe ilgi gösterdiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Kalan işi devletimiz üstlendi. Belediye meclisi de bu yönde bir karar aldı. Araya bu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çete başının işleri girdi. O nedenle stat inşaatı 1-2 ay sekteye uğrayabilir. Ancak inşallah 2016-2017 sezonunda burada oynayacağız. Süreyi bilemeyiz inşaat işi bu. Ancak stadın kaba inşaatının yüzde 90'ı bitmiş durumda. İnşallah bu sene bitirip, kalan yıllarımızda kendi stadımızda oynayacağız."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, milletvekilleri ve Türk halkının darbe girişimine karşı dik bir duruş gösterdiğini vurgulayan Eryüksel, "Ben de Yenikapıda'ydım. O akşam itibarıyla 12 milyon insan meydanlardaydı, bu azımsanacak bir şey değil, o meydanda yollarda beş buçuk, altı milyon insan vardı. Avrupa'da bir çok ülkenin nüfusu bu kadar. Türk gençliği gelecek adına çok şey kazandı." diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz