Futbol

Akhisar, Bursa deplasmanında

18 Kasım 2016 Cuma 10:29 - Son Güncelleme 18 Kasım 2016 Cuma 08:14

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında bulunan Akhisar Belediyespor, Cumartesi günü Bursaspor'a konuk olacak.

Ligde istediği sonuçları alamayan ve 10. haftayı 9 puan ve averajla 17. sırada geçen Ege temsilcisi, 8. haftadaki Adanaspor galibiyetinin ardından son 2 haftada Medipol Başakşehir'e 5-1, Fenerbahçe'ye de 3-1 mağlup oldu.

Bu sezon deplasmanda oynadığı ilk maçta, ligin 1. haftasında Kayserispor'u 2-0 yenen Akhisar Belediyespor, daha sonra rakip sahalardaki 4 maçta galibiyet alamadı. Deplasmandaki son 4 maçında ikişer beraberlik ve mağlubiyeti bulunan yeşil-siyahlı takım, Cumartesi günü Bursaspor'a önünde 3 puan arayacak.

Akhisar Belediyespor'da Bursaspor maçı öncesi Rodallega ile Custodio sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Akhisar Belediyespor'da 2011-2014 yıllarında görev yapan ve Ege temsilcisini Süper Lig'e çıkaran Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeşil-siyahlı takıma yarın bir kez daha rakip olacak.

Bursaspor'a karşı Süper Lig'de 9. maçına çıkacak Akhisar Belediyespor, daha önceki 8 müsabakada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 12 gol atan yeşil-siyahlı ekip, kalesinde 9 gol gördü.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçını, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz