Futbol

Akhisar-Torku Konya maçı sonrası

08 Aralık 2013 Pazar 19:17 - Son Güncelleme 08 Aralık 2013 Pazar 19:22

Teknik Direktör Hamzaoğlu ve Antrenör Korkmaz karşılaşmayı değerlendirdi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncularını Torku Konyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında ortaya koydukları coşkulu futboldan dolayı kutladığını ifade etti.

Hamzaoğlu, maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maça kötü başladıklarını, fakat bu durumu iyiye çevirmesini bildiklerini kaydetti. Maçın ikinci yarısıyla birlikte eski coşkulu oyun anlayışlarını ortaya koyduklarını, bundan mutluluk duyduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "1-0 geriden gelip, 2-1 kazanmak da bizim için ayrı bir sevinç. Oyuncularımı ikinci yarı ortaya koydukları futboldan dolayı kutluyorum. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. İnşallah o maçtan da aynı şekilde, coşkulu, istekli bir oyun ile iyi bir sonuçla ayrılırız" diye konuştu.

Hamzaoğlu, maçın 7. dakikasında sakatlanan Çağdaş Atan'ın durumuna ilişkin olarak da oyuncunun alt adalesinde sorun olduğunu, sağlık durumunun MR çekilmesinin ardından netleşeceğini belirterek, "Yırtık olabilir. Birkaç hafta belki de aramızda olamayacak" dedi.

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun da antremanda sağ baş parmağında kırık oluştuğunu hatırlatan Hamzaoğlu, maçta Evren'e şans verdiğini, iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

Akhisar Belediyespor futbolcusu Uğur Demirok da maça kötü başladıklarını, bu nedenle rakibin daha üstün göründüğünü, ancak ikinci yarı istedikleri oyunu ortaya koymasını bildiklerini ifade etti.

Kaleci Evren Özyiğit ise üzerlerinde 5 haftadır kazanamamanın etkisi olduğunu belirterek, "Mağlup duruma düşmemize rağmen sonradan oyunu çevirmemiz takım adına çok güzel bir gelişme" dedi.

Torku Konyaspor cephesi
Torku Konyaspor Antrenörü Mert Korkmaz, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk yarıda golü de bulduklarını bulduklarını belirtti.

Maçın ikinci yarısında ise pas yapmadıklarına işaret eden Korkmaz, "Rakip ikinci yarı oyunu kontrol altına aldı ve mağlup olduk" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz