Futbol

Akhisarspor-Kayserispor maçının ardından

17 Aralık 2017 Pazar 19:16 - Son Güncelleme 17 Aralık 2017 Pazar 19:18

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'a 2-0 yenilen Teleset Mobilya Akhisarspor'un antrenörü İrfan Saraloğlu, "Elinden geldiğince mücadele eden oyuncularımız vardı ancak 'bizi çok memnun ettiler' diyemem." dedi.

Teknik direktör Okan Buruk'un cezası nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Saraloğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kart cezalısı ve sakat oyuncular nedeniyle kadro kurmakta sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını söyledi.

Kullanabilecekleri oyuncuların bugün takımda olmadığını aktaran Saraloğlu, maçın her iki taraf için de zorlu olduğunu ifade etti. Saraloğlu, rakiplerinin savunma ve hücumda etkili oyuncuları bulunduğuna dikkati çekerek, "İlk yarı itibarıyla 'çok fazla pozisyon oldu' diyemeyiz. Bunda hava ve saha şartları da etkendi. İlk yarıda yapılan bireysel bir hatayla rakibe gol şansı verdik. Golü kalemizde gördükten sonra rakip öne geçmenin motivasyonu ile biraz daha iyi savunma yaptı. Çok fazla pozisyon vermedi." diye konuştu.

Saraloğlu, karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başladıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"55 veya 60. dakikada bulduğumuz ceza alanı içerisinde olan bir pozisyon bizi düşündürdü. Geçen hafta Galatasaray maçında Miguel'in pozisyonuyla mukayese ettiğimiz zaman elle dokunma ise bugünkü pozisyon biraz daha şiddetliydi. Önemli bir futbol hakemi Mete hoca. Burada penaltıyı verseydi, beraberliği yakalayıp ikinci golü arama şanslarımız olurdu. Ancak muhtemelen hafta içi verilen demeçler hakem arkadaşımızı etkilemiş. Penaltı verilseydi bizim için çok önemli bir geri dönüş olabilirdi. Çok etkili oynadığımızı söyleyemeyiz. Elinden geldiğince mücadele eden oyuncularımız vardı ancak 'bizi çok memnun ettiler' diyemem. Kendileri de memnun değiller."

- Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ise hedefledikleri 3 puanı aldıklarını kaydetti.

Karşılaşmanın 90 dakika boyunca kendi kontrollerinde olduğunu belirten Sumudica, "Kayserispor'a gelmeden yönetimle bir görüşmemiz olmuştu. Ligde kalmayı başarı olarak saymıyordum. Benim hedefim ilk 8 arasına girmekti. Şu an üzerimizde hep bir baskı var. Rakiplerimiz yani bizi takip eden takımlar kazanıyordu. Bugün biz yine kazandık. Güzel bir maç oldu. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sumudica, Deniz Türüç'ü kötü oynadığı için değiştirmediğini aktararak, kupa maçında 70 dakika sentetik bir sahada oynadığını ve yorulduğunu, sakatlanmasını ya da yorulmasını istemediğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz