Futbol

Aksoy: Golü bulamayınca mağlup oluyorsunuz

04 Kasım 2019 Pazartesi 22:50 - Son Güncelleme 04 Kasım 2019 Pazartesi 23:02

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalar yapan MKE Ankaragücü Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy, “Oyunun hakkı bu değil buradan galip ayrılmalıydık” dedi.

Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında Gaziantep FK’ya 2-1 mağlup olan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy, “Bugün sahada iki Ankaragücü vardı. Birisi ilk yarı kötü oynayan ikinci yarı muhteşem oynayan bir Ankaragücü. Kötü oynadığımız ilk yarıda rakibin tek bir pozisyonu yok. Kötü oynadığımız halde rakibimizin penaltıdan tek golü var. İkinci yarı çok iyi oynayıp 90. dakikada duran toptan gol yiyoruz" dedi.

"Golü bulamayınca mağlup oluyorsunuz"

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip Gaziantep FK'nın kalelerine gelemediğini dile getiren Aksoy, "Altıpasa düşen birçok pozisyonumuz var ama topu içeri sokmakta zorlanıyoruz. Bu sıkıntıları yaşadığımız için golü bulamayınca mağlup oluyorsunuz. Oyunun hakkı bu değil buradan galip ayrılmalıydık. İkinci yarı futbolcularımızın özverili oynayışı ile baskı altına alıp muhteşem cesaretle yapılması gereken her şeyi yapıyorsunuz ama golü bulmayınca mağlup ayrılıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz