Futbol

Alanyaspor'da galibiyet sevinci

13 Ocak 2014 Pazartesi 00:13 - Son Güncelleme 13 Ocak 2014 Pazartesi 00:17

"Burada da büyük cevherler olduğunu Türkiye'ye gösterdiğimiz için sevinçliyiz"

Spor Toto 2. Lig takımlarından Alanyaspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Fenerbahçe karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle ilgili, "Burada da büyük cevherler olduğunu Türkiye'ye gösterdiğimiz için sevinçliyiz" dedi.

Altıparmak, Oba Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, müthiş bir taraftar önünde güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Fenerbahçe'nin gücünün farkında olduklarını vurgulayan Altıparmak, "Maçtan önce futbolcularına, oynadıkları oyundan zevk almalarını söylediğini belirtti.

Altıparmak, kendilerinin de gruplarında şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu, bu nedenle şampiyon bir takım olduklarını göstermek istediklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Türkiye'de alt liglerde de futbolun oynandığını göstermek istiyoruz. Çünkü buralar ne televizyon yayını olarak ne de diğer taraftan kamuoyunun dikkatini çekmiyor. Böyle hazırlık maçı da olsa büyük takımlarla oynadığımızda göz önünde oluyoruz. Burada da büyük cevherler olduğunu Türkiye'ye gösterdiğimiz için sevinçliyiz. Hazırlık maçı da olsa çok önemli bir galibiyet aldık. Futbolcularımı kutluyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz