Futbol

Albayrak'tan Falcao özeleştirisi

16 Ekim 2021 Cumartesi 18:28 - Son Güncelleme 17 Ekim 2021 Pazar 05:09  |  Kaynak : AA

Galatasaray'ın eski 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, Falcao'nun tutmayan bir transfer olduğunu söyledi. "Dünya çapında bir santrfor ama tutmadı" diyen Albayrak, transferinden önce Falcao ile basına yansıyan fotoğraftan dolayı özür diledi.

Galatasaray Kulübünde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Toplantıya, Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında sadece kulüp üyeleri katıldı.

Basın mensupları veya misafirlerin alınmadığı toplantıda konuşan Galatasaray Kulübü'nün eski ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao'nun tutmayan bir transfer olduğunu söyledi.

"O resmin ortaya çıkmasından dolayı bütün Galatasaraylılardan özür diliyorum. Bir hataydı"

Transferinden önce Falcao ile basına yansıyan fotoğraflarından dolayı eleştirilen Albayrak, "Falcao için Monako'ya giderek görüşmeler yaptık. Şanssız bir şekilde bir fotoğraf ortaya çıktı. O resmin ortaya çıkmasından dolayı bütün Galatasaraylılardan özür diliyorum. Bir hataydı. Ben, bir gazeteciye vermedim. Çok yakın birine gönderdim. O da kıramadığı bir arkadaşına vermiş. O kişi de basına vermiş." şeklinde görüş belirtti.

Falcao'nun 5 milyon eurodan aşağı imza atmayacağını söylediğini aktaran Albayrak, "Falcao'ya yıllık 5 milyon euro para verdik. İmza parası da bunun içindeydi. Bu transfer tutmadı, olmadı. Dünya çapında bir santrfor ama tutmadı. Bunda benim kadar kimse üzülemez. Beni kahretti. Sisteme mi uymadı diyelim, şanssızlık mı diyelim... Bunu da başkanım (Mustafa Cengiz) tamamen taraftarın istek ve arzularına dayanarak aldı. Falcao'ya 2 yılda 10 milyon euro ödedik." açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz