Futbol

Ali Koç: Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynanıyor, bu böyle gitmez

09 Şubat 2020 Pazar 00:36 - Son Güncelleme 09 Şubat 2020 Pazar 13:20

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluş beIN Sports'a telefonla bağlanan Ali Koç, "Korktuğumuz, beklediğimiz başımıza geldi" diye konuştu.

"Jailson'un yaptığı penaltıysa, son dakikadaki pozisyon da penaltı"

"Jailson'un yaptığı penaltıysa, son dakikadaki pozisyon da penaltı. Birinde VAR'a gitmek, diğerinde gitmemek son derece enteresan. Alanyaspor'un penaltısında yan hakem de orta hakem de vermedi, VAR'dan çağırdılar. Bizim pozisyonumuzda ise VAR'dan çağırmadılar. VAR hakemi burada ciddi bir çifte standart uygulamıştır" " ifadelerini kullandı.

Ali Koç, Fenerbahçe'nin sahipsiz olmadığını dile getirerek, "Fenerbahçe'nin milyonlarca tarafarı vardır. İnsanlar aptal değil. Bugün yaşananlar sürpriz olmamakla beraber, şok etkisi ile ileride yaşanacakların da habercisi olmaktadır" dedi.

"Büyük bir infial var Fenerbahçe camiasında"

Ali Koç, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Bu düzen bu şekilde gidemez. Korkarım ki çok daha vahim olaylara sebebiyet verecek bu gidişat... Biz Fenerbahçe olarak, hakkımız olmayan hiçbir şeyi istemiyoruz. Şu 2-2.5 saatte bize gelen mesajların haddi hesabı yok. Büyük bir infial var Fenerbahçe camiasında. Bu böyle gitmez, gidemez."

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz