Futbol

Ali Koç: Görüştüğümüz 3 teknik adam var

15 Mayıs 2020 Cuma 16:01 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2020 Cuma 18:08

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün Divan Kurulu toplantısında, "Şu anda görüştüğümüz yerli ve yabancı 3 ayrı teknik adam var. Disiplinli, Türkiye'yi bilen, aç, cesur ve 40-50 yaş arası bir teknik adamla anlaşacağız" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın bir yıl ertelenmesi sebebiyle imza aşamasında oldukları bir teknik direktörle anlaşamadıklarını söyledi.

Online olarak gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan başkan Koç, teknik direktör konusuna açıklık getirdi. 

Liglerin ertelenme sürecinden önce teknik direktör konusunda 3-4 isimle görüşmeleri sürdürdüklerini dile getiren Ali Koç, "Bir teknik direktörle neredeyse anlaşmışken, Avrupa Futbol Şampiyonası bir yıl ertelendi. Bu da çalışmalarımızı sekteye uğrattı. Şu anda 3 ayrı isimle görüşüyoruz." dedi.

Teknik direktör konusunda önemsedikleri kriterler olduğunu vurgulayan Koç, bunları şöyle açıkladı:

"Genç, disiplinli, profesyonel, çok iyi çalışan, Türkiye'yi iyi bilen ya da bu coğrafyaya adapte olabilecek, 40-50 yaşları arası, ekonomik imkanlarımıza uyabilecek, takım içinde rekabeti sağlayabilecek, çok değişik taktikleri deneyecek, cesur olacak, gençleri daha çok cesaretlendirebilecek türde bir isim arıyoruz. Sezon bitmeden gelebilme konusu önemliydi. Görüşmelerimiz devam ediyor, hiçbir acelemiz yok. Bu sezonu kurtaracağız diye gelecek sezonu da kaybetmek istemiyoruz." 

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz