Futbol

Ali Koç'tan adaylık açıklaması

07 Mart 2021 Pazar 12:59 - Son Güncelleme 07 Mart 2021 Pazar 13:03  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündem ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Başkan Koç, seçimde aday olup olmayacağının henüz netleşmediğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, NTV'de yayınlanan 'O Anın Hikayesi' programının konuğu oldu.

Seçimde aday olup olmama konusunda henüz karar vermediğini belirten Ali Koç, "2006'da yönetime girerken kimseye sormadık, emrivaki yaptık. 2018'de sormadık ama söyledik öncesinde. Bu sefer, evdekiler arıza çıkarmaya başladı. Ben olayım, olmayayım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak isimler bir an evvel çıksın, Ne kadar çok aday, o kadar iyi" ifadesini kullandı.

Denizli'de son maçta kaybedilen şampiyonlukla ilgili de konuşan Başkan Ali Koç, “Fenerbahçe, 2006 yılında Aziz Yıldırım önderliğinde üçüncü kez üst üste şampiyonluğa çok yakınken, dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Futbol Federasyonu tarafından lig dizayn edildi. O maç bugün oynansa hayatta o şekilde bitirilemezdi" açıklamasını yaptı.

3 Temmuz'un kulübe verdiği maddi ve manevi zararların devam ettiğini söyleyen Fenerbahçe kulübü başkanı, "2012'de ligin son haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu kaptırdık. 12 Mayıs'ta oynadığımız maç, garip bir maçtı. Belki de Türkiye'de bir kalecinin topla en çok vakit geçirdiği maçtır. 12 Mayıs 2012 de FETÖ kumpasıdır. FETÖ, Türk futbolunun hala içindedir. Devlete çağrıdır, bu örgütü futboldan temizleyin” şeklinde konuştu.

Etiketler : Ali Koçfenerbahce
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz