Futbol

Ali Koç'tan önemli açıklamalar

05 Haziran 2020 Cuma 22:13 - Son Güncelleme 05 Haziran 2020 Cuma 23:25

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy'un açıklamalarının arkasında olduğunu ifade eden Ali Koç, "Nihat Özdemir'den açıklama bekledik ancak olmadı." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "3 Temmuz kırmızı çizgimizdir" diyen Ali Koç; "2010-11 sezonu şampiyonu kimdir Nihat Bey?" sorusunu yöneltti.

Sayın Başkanvekili Semih Özsoy'un yaptığı açıklamaların sonuna kadar arkasındayız. Gönül isterdi ki, bu süreçte bu gibi konularla spor camiasını üzecek konularla meşgul olmasaydık. Biz bekledik, dün gece gelen açıklamalardan sonra. Neden bekledik? Çünkü hepimiz canlı röportajlarda hata yapabiliriz. Kendimizi yanlış ifade etmiş olabiliriz. Dolayısıyla da bekledik. Özür dilemek bir erdemdir. Belki, Sayın Nihat Özdemir bir açıklama yapar dedik ancak olmadı. 

Nihat Bey'in açıklamaları bana sorarsanız ilk açıklamalarından da beter ve daha talihsiz. Ben Nihat Özdemir'e şahsım ve camiam adına teşekkür ederim. Aslında Nihat Bey tüm Fenerbahçelilerin gerçeği görmesi açısından çok yerinde bir açıklama yapmıştır, iç dünyasını dışarı çıkarmıştır. Biz 3 Temmuz sürecinde sıkı sıkı kenetlenmiştik, yıllar sonra bir kez daha bizi sıkı sıkı kenetledi.

Camiamızdaki tepkiler, mektuplar, mailler, yaratılan infial çok manidar. Çünkü kendisi, bizim konuyu saptırmamıza bağlıyor. Velev ki biz fırsatçıyız, peki o zaman bizim taraftarlarımız, kongre üyelerimiz, onlar da farklı anlamamışlar. Eminim ki başkanın iletişim danışmanları da vardır. Ona düzeltme yapın, özür dileyin denmiştir ama başkan eminim ki kabul etmemiştir. Sanki ligler başlamadan önce kaos ortamı yaratılmak isteniyor.

"Kulüp üyeliğinden ihraç tüzüğe bağlıdır"

3 Temmuz kırmızı çizgimizdir" diyen Ali Koç; 2010-11 sezonu şampiyonu kimdir Nihat Bey? sorusunu yöneltti. "Kulüp üyeliğinden ihraç tüzüğe bağlıdır. Nihat Özdemir hakkında gelen yoğun talep ve tepkiler, ilgili kurullarımız ve yönetim kurulu tarafından değerlendirilecektir. Kulübümüzden ihraç edilmesinin Nihat Bey için bir şey ifade etmeyeceğini ve kendisine bir mükafat olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Ali Koç "Yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet ettiniz ama dilerim bundan sonra hiçbir zaman hizmet etmezsiniz." sözleri ile açıklamalarını noktaladı..

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz