Futbol

Ali Koç'tan önemli açıklamalar

15 Haziran 2020 Pazartesi 23:16 - Son Güncelleme 15 Haziran 2020 Pazartesi 23:32

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç FB TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ali Koç, teknik direktör arayışlarından, Obradovic ile sözleşme yenilemeye ve yeni sezon planlamalarına kadar önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Max Kruse'nin Trabzonspor'a karşı neden oynayamayacağını açıklayan Ali Koç, "Bugün Max Kruse hiç beklenmedik şekilde saat 7'de ameliyata alındı. Apandisit ameliyatı oldu. Beni de şaşırttı, toplantıdayken haber geldi. Acil şifalar diliyorum. Doktorun söylediğine göre iyi durumda." dedi.

"Muslera, Alex gibi tüm camialar tarafından sevilen bir oyuncu"

Galatasaray'ın dün oynadığı Ç. Rizespor karşısında sakatlanan Muslera'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Koç, "Dün ise sadece Galatasaraylıları değil, herkesi üzen bir hadiseye tanıklık ettik. Muslera talihsiz olarak ağır bir sakatlık geçirdi. Kendisine ve Galatasaray camiasına büyük geçmiş olsun diliyorum. Muslera bizim Alex gibi, herkes tarafından sevilen, saygı duyulan, centilmenliğiyle öne çıkan bir oyuncu. Örnek bir isim. Çok talihsiz bir olaydı, içimizi acıttı." ifadelerini kullandı.

"3 Temmuz bizim için çok önemli bir konu. 7'den 70'e bütün Fenerbahçeliler, geri adım atmadan mücadele ettik ve zamanla neyin ne olduğu ortaya çıktı. Bu ülkede mücadeleyi ateşleyen kulüp Fenerbahçe oldu."

"Yarın Obradovic ile  önümüzdeki sezonu konuşacağız"

"Obradoviç bugün İstanbul'a geldi. Önümüzdeki sezon ne olacağını yarın oturup konuşacağız. O ne zamana kadar burada kalmak isterse kalabilir. O sadece bizim değil basketbolun efsanesidir. Basketbol bütçesinin 30 milyonlar seviyesinde olması mümkün değil bu yeni şartlar hocamızın kalmak isteyeceği şartlar ise biz onun liderliğinde devam etmek istiyoruz."

"İki üç tane direk kadroda oynayacak isimlere odaklanıyoruz"

"Hoca konusu çok gündeme geldi, çok tenkit edenler oldu. Görüşmeler yaptık, bir hocayı çok arzuladık, kimyamız uydu, iyi inceledi takımı ama EURO 2020'nin ertelenmesi sebebiyle görüşmeleri sonlandırdık. Neredeyse anlaşmak üzereydik. Geldiğimiz noktada aklımıza yatan hoca profili, ne yazık ki sezon sonunda gelebiliyor. Fenerbahçelilerin içi rahat olsun. Gerek Marco'nun dönmesi, Emre'nin yeni pozisyonu, Tahir hoca... Yeni bir planlamamız var. Bunları açıklayacağız. Fenerbahçelilerin içiniz rahat olsun. Bu seneki planlanmamız geçen senelere göre farklı. İki üç tane direk kadroda oynayacak isimlere odaklanıyoruz."

"Mustafa Cengiz'e acil şifalar diliyorum"

"Türkiye Kupası'nda finali hedefliyoruz. 3 kupanın 2'sini alma ihtimalimiz var. İnanın, inanmaya devam edin. Er ya da geç taşlar yerine oturacaktır. Taraftarımızızdan 'Fener Ol' kampanyasına destek vermeye devam etmesini istiyorum. Son mesajımda Mustafa Cengiz'e kendisine acil şifalar diliyorum en kısa zamanda aramızda olmasını diliyorum ki biraz daha sürtüşelim tabi ki.. Zor bir mücadele olsa da herkesten daha hızlı atlatacağını düşünüyorum. Mustafa başkan en kısa sürede aramızda olacak."

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Ali Koçfenerbahce
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz