Futbol

Ali Şen'in zor günü

05 Nisan 2018 Perşembe 17:57 - Son Güncelleme 05 Nisan 2018 Perşembe 20:10

Bente Şen son yolculuğuna uğurlandı

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in vefat eden eşi Bente Şen'in cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bente Şen, Levent Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze törenine; spor, siyaset ve sanat camiasından birçok isim katıldı. 

Cenazeye katılan isimler arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) başkanvekilleri Nihan Özdemir ve Ali Dürüst, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerbahçe Kulübünün başkan adayı Ali Koç, sarı-lacivertli kulübün bazı yöneticileri, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, iş adamı Ali Ağaoğlu, Mustafa Denizli, Mesut Yılmaz ve Emel Sayın yer aldı.

 Mesut Yılmaz: "Büyük üzüntü duydum"

Eski Başbakan Mesut Yılmaz, "Ali Şen, vefalı bir insan, iyi bir dosttur. Onun eşini kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisine, ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Balaban: "Ali Şen, Fenerbahçe için çok önemli. Kaybı için çok üzgünüm"

Ali Şen’in kaybı için çok üzgün olduğunu belirten Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban da, "Ali Şen, Fenerbahçe için çok önemli bir başkan. Kaybı için çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Söylenecek çok fazla bir şey yok’’ ifadelerini kullandı. 

Fikret Orman: "Allah çocuklarına, torunlarına uzun ömürler versin"

Cenaze törenine katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise "Allah çocuklarına, torunlarına uzun ömürler versin. Tüm ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Şen ve ailesine taziye mesajlarını iletmek isteyen sevenleri uzun bir kuyruk oluşturdu. Ali Şen, eşi merhume Bente Şen'in tabutunu cenaze aracına kadar en önde kendisi taşıdı.

Kılınan cenaze namazının ardından Bente Şen, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz