Futbol

Altınordu'da moraller yerinde

02 Aralık 2013 Pazartesi 10:48 - Son Güncelleme 02 Aralık 2013 Pazartesi 10:57

Eroğlu: "Sürekli iyi oynayarak kazanmak istiyoruz ama her zaman mümkün olmuyor"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarının son 3 haftasına 2. sırada giren Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Nazilli Belediyespor ve BUGSAŞ Spor beraberliklerinin ardından Bandırmaspor'u 4-1 yendiklerini söyledi.

İki maçta aldıkları beraberliği takımı moral açısından etkilediğini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Takımımızın yaş ortalamasının küçük olması, bu sıkıntıyı daha da arttırdı. Fakat hafta içinde coşkumuzu yüksek tutarak bunu geride bırakmayı başardık. Aldığımız galibiyet, bu coşkunun bir ürünüdür. Gol bölgelerinde çok etkili bir ekibiz. Girdiğimiz pozisyonların yarısını atınca ortaya 4 gollü bir galibiyet çıktı. Bandırmaspor bu grupta lider olmuş bir ekip. İyi de mücadele ettiler. Galibiyeti bizi destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Kötü oynarken bile o desteği hissettik. Bu bizim için çok iyi. Biz, sürekli iyi oynayarak kazanmak istiyoruz ama bu her zaman mümkün olmuyor. Bazen iyi oynayıp kaybetmek, bazen de kötüyken kazanmak futbolun doğasında var."

Ligde 14. haftayı lider Alanyaspor'un 4 puan gerisinde 28 puanla tamamlayan Altınordu, ilk yarının son 3 haftasında Kızılcahamamspor (D), Pazarspor (D) ve Bayrampaşa ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz