Futbol

Amrabat'ın talibi çok!

23 Aralık 2013 Pazartesi 11:46 - Son Güncelleme 23 Aralık 2013 Pazartesi 11:49

Hollanda ve Belçika’dan bir çok takım Galatasaray'ın yıldızına talip...

Ajax’ın da içlerinde olduğu Hollanda ve Belçika’dan bir çok takımın oyuncuyu istediğini belirten Amrabat’ın menajeri, “Kiralık da gidebilir, bonservisiyle de… Dünyadaki her futbolcu ederini bulunca transfer olabilir” diye konuştu.

Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat’ı isteyen birçok kulüp olduğu iddia edildi. 26 yaşındaki futbolcunun menajeri Barry Thomas Hollanda basınına yaptığı açıklamada, “Hollanda ve Belçika’dan birkaç kulüp oyuncuyla ilgilendikleri konusunda beni bilgilendirdiler. Ancak bu kulüplerin öncelikle Galatasaray ile görüşmeleri gerekiyor. Ajax da Amrabat ile ilgileniyor. Teknik direktör Frank de Boer bunu kendisi söyledi. Ancak onların üzerinde durduğu bazı başka oyuncular da var” dedi.

Transfer sezonunun henüz başlamadığını dıolayısıyla bir müddet daha beklemeleri gerekeceğini söyleyen Thomas, “Amrabat kiralık da gidebilir, bonservisiyle de gidebilir. Her iki seçenek de ihtimal dahilinde. Dünya futbolundaki her futbolcu ederini bulduğu zaman transfer olabilir” şeklinde konuştu.

Trabzonspor maçında da kadroda yer bulamayan Amrabat’ın sarı kırmızılı ekiple 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. (Skorer)


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz