Futbol

Ankara'da Fenerbahçe rüzgarı

20 Aralık 2015 Pazar 19:27 - Son Güncelleme 20 Aralık 2015 Pazar 17:33

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçına göre 3 değişiklikle sahada yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ne konuk olan Fenerbahçe, geçen hafta Medipol Başakşehir'le oynadığı maça göre 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Sarı-lacivertlilerde, sakatlığı bulunan Alper Potuk'un yerine Markovic, Caner Erkin'in yerine Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan'ın yerine de Diego ilk 11'de maça başladı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Raul Meireles ile Alper Potuk'un yanı sıra Mehmet Topuz da maç kadrosunda yer almadı. Sakatlığı geçen Volkan Şen ve Van Persie ise yedek kulübesinde forma bekledi.

Gençlerbirliği karşısında Fenerbahçe'nin kalesini Volkan Demirel korurken, savunma hattını Gökhan Gönül, Kjaer, Alves ve Hasan Ali Kaldırım oluşturdu.

Savunmanın önünde Mehmet Topal ve De Souza yer alırken, orta sahada Diego, Markovic ve Nani forma giydi. Sarı-lacivertlilerin forvetinde ise Fernandao şans buldu.

Gençlerbirliği cephesi

Ligde zor günler geçiren Gençlerbirliği'ni karşılaşmaya teknik direktör Mustafa Kaplan çıkardı.

Medicana Sivasspor karşılaşması sonrasında yolların ayrıldığı teknik direktör Mehmet Özdilek'in yerine, takımın başında Kaplan yer aldı.

Gençlerbirliği'nin 11'inde ise ligde son yapılan Medicana Sivasspor maçının kadrosuna göre 5 değişiklik yapıldı. Sakatlıkları bulunan futbolculardan Ahmet Çalık'ın yerine Ferhat Görgülü, Doğa Kaya'nın yerine Dimitriadis, kart cezalısı Campos'un yerine Guido Koçer, teknik ekip tarafından kulübeye çekilen Ahmet Oğuz'un yerine Latovlevici ve İrfan Can Kahveci'nin yerine de Landel forma giydi.

Cavcav tribünde

Gülhane Askeri Tıp Akademisinde hafta içinde anjiyo yapılan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, karşılaşmayı statta takip etti.

Solunum yetmezliği ve zatürre tedavisi gören Cavcav, soğuk havaya rağmen karşılaşmada takımı yalnız bırakmadı.

Fenerbahçe taraftarının ilgisi büyük

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında yapılan karşılaşmaya konuk takım taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Ankara'daki soğuk havaya rağmen kendilerine ayrılan kale arkası tribünü doldururken, ev sahibi takım taraftarlarına ayrılan tribünde ise büyük boşluklar olması dikkati çekti.

Bu arada Gençlerbirliği, Kızılay tarafından yürütülen kampanya için "Görmezden gelmeyin, Suriyeliler yardımlarınızı bekliyor" yazılı pankartla sahaya çıktı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz