Futbol

Antalyaspor'da Sedef sevinci

06 Ocak 2014 Pazartesi 12:43 - Son Güncelleme 06 Ocak 2014 Pazartesi 13:44

By-pass ameliyatı geçiren Mehmet Sedef, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana 17 futbolcu katıldı. Ülkesinden dönen Lamine Diarra'nın da yer aldığı idmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı çalıştı. Konya'da geçirdiği kalp krizi sonucu by-pass ameliyatı olan Mehmet Sedef de 2 aylık aranın ardından takımla çalışmalara başladı. Sedef'in moralinin yerinde olduğu gözlendi.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan takım kaptanı Uğur İnceman, lig ve kupa maçlarından oluşan zorlu bir sürece girdiklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısında 3 günde bir maç yapacaklarını ifade eden İnceman, bu maçlara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını anlattı. Ligde ilk yarıda beklentilerin altında performans ortaya koyduklarına işaret eden İnceman, kupanın yanı sıra lige de konsantre olacaklarını, iki kulvarda da başarı sağlayacaklarına inandığını dile getirdi.

İyi bir takım olduklarını kaydeden İnceman, "İlk yarıda bazı talihsizlikler yaşadık. Şanssız puanlar kaybettik. Takıma katılan yeni oyuncular bize güç katacaktır. İkinci yarıda daha iyi bir Antalyaspor olacağına herkes inansın" dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz