Futbol

Antep'e nazar değdi

15 Aralık 2014 Pazartesi 11:46 - Son Güncelleme 15 Aralık 2014 Pazartesi 11:51

Son yılların en iyi başlangıcını yapan G.Antepspor, son 4 haftada puan alamadı.

Kırmızı-siyahlılar, 2010-2011 sezonunun ilk 4 haftasında 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 3 puanla toplarken, 2011-2012 sezonunda sıfır puan çekti. 2012-2013 sezonunda 1 puan alabilen kırmızı-siyahlı ekip, 2013-2014 sezonunun ilk 4 haftasını da 1 puanla tamamlayabildi.

Bu yıl sezona teknik direktör Okan Buruk ile "merhaba" diyen Gaziantepspor, son 5 yılın en iyi dönemini geçirmeye başladı. Ligdeki ilk 4 maçın 2'sinden galibiyetle ayrılan kırmızı-siyahlılar, bir mağlubiyet ve bir beraberliğin ardından topladığı 5 puanla son 5 yılın en başarılı ilk 4 haftasını geçirdi.

Son dönemde düşüşe geçen Güneydoğu temsilcisi, son 4 haftada ise sıfır puan çekti. Son olarak ligin 9. haftasında Akhisar Belediyespor'u tek golle geçerek 3 puanı hanesine yazdıran Gaziantepspor, sonraki haftalarda sırasıyla Torku Konyaspor (2-0), Galatasaray (1-0), Gençlerbirliği (2-0) ve Beşiktaş (1-0) karşısında mağlup oldu. Bu sürede kalesinde 6 gol gören kırmızı-siyahlı ekip, buna karşın rakip fileleri havalandıramadı.

"Hakemler, adeta takımların ve ligin kaderiyle oynuyor"

Kulübün asbaşkanı Bülent Konca, son 4 haftada puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirerek, bu kötü tablonun sadece kendi eserleri olmadığını söyledi.

Son haftalarda yaptıkları karşılaşmalarda, hakemlerin verdiği kararların uzun süre tartışıldığını aktaran Konca, şöyle devam etti:

"Mesela dünkü Beşiktaş maçında Gökhan Töre'nin hareketi nasıl görülmedi anlamadık. Beşiktaş yönetimi bile pozisyonun kırmızı kart olduğunu söylüyor. Hakemler, adeta takımların ve ligin kaderiyle oynuyor. Hiç bir hakemin iyi niyetinden şüphe etmek istemiyorum ama biraz daha dikkatli olmalarını bekliyoruz. Çünkü dün Töre'ye hak ettiği kart verilmiş olsaydı bugün belki de çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik."

Lige iyi başladıklarının ancak sonrasında aldıkları sonuçların kendilerini üzdüğünü dile getiren Konca, artık geçmişi bir kenara bırakmaları gerektiğini ifade etti.

Alınan kötü sonuçları "nazar" olarak nitelendiren Konca, "İyi bir takımız ama bir takım şanssızlıklar yaşadık. Bugün yeni bir haftaya başladık. Bu hafta da Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaşacağız. İnşallah Rize'den istediğimiz ve ihtiyacımız olan puanları alıp, yeniden taraftarımızı sevindiririz" dedi.

Konca, her şeye rağmen 4 haftayı puansız kapatmanın Gaziantepspor'a yakışmadığını sözlerine ekledi.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz