Futbol

"Aramızda kimse hain değil"

20 Aralık 2015 Pazar 20:05 - Son Güncelleme 20 Aralık 2015 Pazar 18:11

Teknik Direktör Cihat Arslan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'a 3-2 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, takımının sergilediği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Arslan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray'la Ziraat Türkiye Kupası'nda da hafta içi karşı karşıya geldiklerini hatırlatarak, "Kupada da güzel bir maç olmuştu. Bugün daha kaliteli ve heyecanlı bir müsabaka oldu. Güzel bir akşamdı ve daha güzel olabilirdi" diye konuştu.

İlk olarak klasik bir Umut Bulut golü yediklerini, ardından kalelerinde kendi hatalarından kaynaklanan goller gördüklerini aktaran Arslan, şunları söyledi:

"Bu hatalarımız da İstanbul'dan eli boş dönmemize neden oldu. Rakip Galatasaray da olsa pes etmedik. Oyucularımın mağlubiyeti kabullenmeyen yapılarını çok önemsiyorum. Şu anda 5 İstanbul takımı arasındaki tek Anadolu ekibi biziz. Bu akşam, geldiğimiz noktanın tesadüf olmadığını da kanıtladık. Son bölümde Galatasaray'ın biraz düşmesi, bizi cesaretlendirdi. Skoru 3-3 yapabilirdik. Bizim kalitemizin fiziksel olarak Galatasaray'dan daha iyi olduğu görüldü."

"Douglao'yu vermeyiz"

Sarı kart cezası nedeniyle bu akşam forma giyemeyen Brezilyalı savunma oyuncusu Douglao'nun adının transferde Galatasaray'la anıldığının aktarılması üzerine Arslan, bu oyuncunun kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.

"Douglao gerçekten Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri" ifadesini kullanan Arslan, "Birlikte çalışınca insan daha iyi anlıyor. Çok üst sınıf bir oyuncu. Onu kimseye vermek gibi bir niyetimiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

"Aramızda kimse hain değil"

Cihat Arslan, yediği goller nedeniyle kaleci Milan Lukac'a sosyal medyada tepkiler olduğu ifade edilerek yöneltilen soruya, şu cevabı verdi:

"Bireysel hatalar olabiliyor. Ben sosyal medyayı takip etmiyorum. Biz bir aileyiz ve burada kimse takımını yarı yolda bırakmaz. Futbolda hatalar vardır, her zaman da olacaktır. Hataların arkasında farklı nedenler aramak yanlış. Bugün puan almayı çok istiyorduk. Hatalar olabilir ancak çok şükür aramızda kimse hain değil."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz