Futbol

Arda Fener'i reddetti!

20 Ocak 2014 Pazartesi 09:46 - Son Güncelleme 20 Ocak 2014 Pazartesi 09:49

Semih Şentürk: "Arda, 7 milyon avroyu reddetti."

F.Bahçe'de uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra Antalya'ya transfer olan Semih Şentürk, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de bu yerlere gelmesinde Alex'in yüzde 40 payı olduğunu ifade eden Semih, "Alex'i giderken havaalanından uğurlamamın takımdaki geleceğimde bana büyük zararları oldu" dedi.

6 AY, 6 YIL GİBİ

Dereağzı'nda geçirdiği 6 ayın, 6 yıl gibi geldiğini ifade eden Semih, "Beni istemeyebilirsin. Ama bir çağır konuş. Yılda 1.5 milyon euro garanti para alıyordum. Bu parayı ödemeyi nasıl göze aldılar, anlamıyorum. Aziz Yıldırım benimle hiç görüşmedi. Niye görüşmedi bilmiyorum. Merak da etmiyorum açıkçası. Başkan'ı cezaevinde 1 kez ziyaret ettim. Kötü bir duyguydu" diye konuştu.

EN KEYİFLİSİ ZİCO'YDU

Sabah'ın haberine göre; En keyif aldığı hocanın Zico olduğunu söyleyen Semih, "Beni oynatmamasına rağmen bu böyle. Beni Katar'a da götürmek istedi ancak 6 aydır top oynamadığım için olmadı" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin, Arda Turan'a 7 milyon euro önerdiğini dile getiren Semih, "Teklifi kabul etmedi. Bence F.Bahçe'ye gelmez. Yüzde 1 milyon gelmez" dedi. Kocaman'la Manisa'da koptuklarını belirten yıldız golcü, Kadıköy'de gol atarsa sevinmeyeceğini ifade etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz