Futbol

Arda Turan-Berkay kavgasının görüntüleri ortaya çıktı

13 Ekim 2018 Cumartesi 18:46 - Son Güncelleme 13 Ekim 2018 Cumartesi 22:15

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde tartışmanın mekan dışına da taştığı görülüyor. İkili sabaha doğru hastanede bir araya gelmiş, Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti. O anlar da kameralarca kaydedildi. Arda Turan silahın kendiliğinden ateş aldığını öne sürmüştü. Berkay'ın avukatı ise silahın bilerek ateşlendiği görüşünde...

Türkiye günlerdir milli futbolcu Arda Turan'ın Berkay'a yönelik saldırısını konuşuyor. İstanbul Emirgan'daki bir eğlence mekanında yaşanan o kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o gece yaşananlar

Güvenlik kameralarına yansıyan ilk görüntülerde, kavga sonrası Berkay'ın elindeki bir cismi yere fırlatarak, sinirli bir şekilde mekandan çıktığı görülüyor.

Berkay'ı mekanın sahibi ve etrafındakiler sakinleştirmeye çalışıyor. Bir süre sonra ise milli futbolcu Burak Yılmaz dışarı çıkarken görülüyor.

Saatler sabaha karşı 05:24'ü gösterdiğinde ise bu kez Arda Turan ekrana yansıyor. Turan, Berkay'ın yanına gitmeye çalışıyor, ancak etrafındakiler buna izin vermiyor.

Şarkıcı Berkay kargaşanın arasında yolun karşısından taksiye bindirilerek hastaneye götürülüyor. 06:24'te bu kez Arda Turan, kardeşi Okan Turan ve beraberindekiler hastaneden içeri giriyor.

Hastanede yaşananlar

2 dakika sonra Berkay ile Arda Turan bir araya geliyor, ikili konuşmaya başlıyor. Arda Turan oturduğu koltuğa silah koyuyor.

26 dakika süren konuşma esnasında silah bir şekilde ateş alıyor. Konuşma bu olayın ardından hararetleniyor. Bir süre sonra da ikili ayrılıyor.

Yaklaşık 20 dakika sonra Arda Turan ile konuştukları yere geri dönen Berkay, bu kez silahtan çıkan mermi kovanını ve çekirdeğin isabet ettiği yeri arıyor.

Avukat Mermer: "Bilerek ateş etti"

Yaşananların ardından açıklama yapan şarkıcının avukatı Ayşegül Mermer, Arda Turan'ın bilerek ateş ettiği görüşünde... 

Mermer, "Hastaneye ruhsatsız silahla girdi, birini yaralayacak ya da bilinçsizce ölümüne sebep olacak şekilde ateş etti. O silah ateş aldığında oradan geçen birine isabet etse ve o kişi hayatını kaybetseydi 'Pardon mu?' diyecekti. Arda Turan'ın yaptığı ciddi bir suçtur" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz