Futbol

Arena'da dev derbi

24 Mayıs 2015 Pazar 00:25 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2015 Pazar 00:53

Lider Galatasaray ile üçüncü sıradaki Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun son derbisinde lider Galatasaray ile üçüncü sıradaki Beşiktaş 24 Mayıs Pazar günü karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Galatasaray, derbiyi kazanarak, Fenerbahçe ile yalnız kaldığı şampiyonluk yarışında yakaladığı büyük avantajla son haftaya girmek amacında. Şampiyonluk yarışına geçen hafta Torku Konyaspor yenilgisiyle havlu atan Beşiktaş ise deplasmandan galibiyetle ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak istiyor.

Derbi, haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe'yi de çok yakından ilgilendiriyor. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak için derbide Galatasaray'ın puan kaybını bekleyip, 25 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda İstanbul Başakşehir'i yenmeye çalışacak.

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta öncesi lider Galatasaray'ın 73, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 70, üçüncü Beşiktaş'ın ise 66 puanı bulunuyor.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak kritik maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kemal Yılmaz yapacak. Koray Gençerler'in dördüncü hakem olacağı dev maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Özgüç Türkalp ile Hakan Ceylan üstlenecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz