Futbol

"Arsenal'deyken birbirimizi sevmezdik"

22 Kasım 2017 Çarşamba 13:51 - Son Güncelleme 22 Kasım 2017 Çarşamba 16:27

Medipol Başakşehir'in yıldızı Emanuel Adebayor, Fenerbahçeli Robin van Persie hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Togolu futbolcu, bir dönem Arsenal'de beraber oynadıkları takım arkadaşı Van Persie ile birbirlerini sevmediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir formasıyla fark yaratan Emanuel Adebayor, Fransız ''So Foot '' gazetesine içini döktü.

Togolu yıldız 4 sezon formasını giydiği Arsenal'den gönderilmesinde o dönemki takım arkadaşı Robin Van Persie"nin etkili olduğunu iddia etti.

"Londra ekibinde çok mutluydum" diyen Adebayor " Her şey iyi gidiyordu, her yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorduk. Ancak bir anda Arsene Wenger, beni planları arasında görmediğini söyledİ" dedi.

Bu karara çok şaşırdığını ifade eden Adebayor, "Takımda beni sevmeyen tek kişi Robin van Persie idi. Ben de onu sevmezdim ama sahada profesyonel bir ikili oluyorduk'' sözlerini kullandı.

"Thierry Henry'den çok şey öğrendim"

Arsenal'de Thierry Henry'den çok şey öğrendiğini belirten golcü futbolcu '' Henry gibi şut tekniğimi geliştirmiştim. Topa vurduktan sonra gol olup olmayacağını hissediyordum. Henry, Barcelona'ya giderken 'Ben gidiyorum, artık kulübün anahtarı sende' demişti'' dedi.

Emanuel Adebayor, bu sezon Medipol Başakşehir formasıyla çıktığı 16 maçta 8 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz