Futbol

"Artık şampiyonluğu konuşmalıyız"

02 Kasım 2019 Cumartesi 15:21 - Son Güncelleme 04 Kasım 2019 Pazartesi 14:44

TRT Spor'a özel açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş camiası olarak artık şampiyonluğu konuşmamız gerekiyor" dedi.

Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'a gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Durumumuzdan şikayet edecek halimiz yok"

Ahmet Nur Çeb, "1 senede yaşanmayacak şeyleri belki de 1 ay içerisinde yaşadık. Ancak bu durumdan şikayet edecek halimiz yok. 2,5-3 yıl içerisinde kulübün çok değiştiğini gördüm, kara bulutları dağıtmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarının desteğiyle, hedeflediğimiz başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz." ifadesinde bulundu.

"Artık şampiyonluğu konuşmalıyız"

Çebi, "Futbolcularla ve teknik kadro ile bir sohbet gerçekleştirdik. Yaptığımız sohbette takım üzerinde olumsuz bir hava olduğunu gördük ve takımının üzerindeki bu sahipsizlik hissini ortadan kaldırdık. Beşiktaş camiası olarak artık şampiyonluğu konuşmamız gerektiğine vurgu yaptık. Beşiktaş’ın mali anlamda çok büyük sıkıntıları var bunu göz ardı edip, pembe tablo çizmeyeceğiz.  Biz yeni yönetim olarak kendi etik değerlerimizi sahiplenerek camiayı bütünleştirmeye çalışacağız." dedi.

"Şov amaçlı transfer yapmayacağız"

Transfer politikasıyla ilgili gelen soruya Çebi, "Kulübün ekonomik durumu ortada. Transferleri şov amaçlı yaparsanız bunun katkısı olmaz. Taraftar buna üzülebilir ama ben şeffaf olacağım. Transfer sürecinde bonservisi olmayan, bize katkı verecek futbolcuları seçmek istiyoruz. Yabancı futbolcunun bize vereceği katkı çok önemli, 4-5 oyuncu bile çok fazla. Dışarıdan gelen futbolcuların ahlakını ve bilgisini bize aktarması gerek, ben şu anki yabancı sistemine karşıyım. Popülizm yok. Çok büyük yıldızları buraya getirip taraftarı ayağa kaldırabilirsiniz. İster Talisca, ister Messi olsun parasını alamazsa oynamaz. Bütçemi aşan futbolcuyu transfer etmeyi doğru bulmuyorum." dedi.

"Taraftarlarımızdan başka kimsemiz yok"

Beşiktaş taraftarına seslenen Çebi, "Taraftarlarımızdan bizlere destek olmalarını bekliyorum, onlardan başka kimsemiz yok, onların önceliği sadece bize destek olmak olsun." diye ifade etti.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : Ahmet Nur Çebi
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz