Futbol

Aslan bombaları patlatıyor!

15 Haziran 2017 Perşembe 09:30 - Son Güncelleme 15 Haziran 2017 Perşembe 11:27

Bruma'yı Leipzing'e gönderen Galatasaray transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaray'ın rakibi olan Marsilya yarıştan çekildi.

Fransız spor gazetesi L'Equipe, Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün Gomis'in menajeriyle dün Paris'te son bir görüşme yaptığı ve şartlarda anlaşma sağlandığını ileri sürdü.

Gazedeki habere göre; Galatasaray, Fransız forvete 3.4 milyon Avro, oynadığı maçlarda alınan beraberlik başına 5 bin, galibiyet başına da 15 bin Avro ödeyecek.

Gazete ayrıca, Galatasaray doktoru Yener İnce'nin Gomis'i Fransa'da sağlık kontrollerinden geçirildiği bilgisini de paylaştı.

Galatasaray, Bruma'nın yerine düşündüğü Younes Belhanda transferinde de sona geldi. Sarı kırmızılılar, Belhanda için Dinamo Kiev kulübü ile 7.5 milyon Avro karşılığı anlaşma sağladı.

17 Haziran'da transfer sezonunun açılması ile Gomis ve Belhanda isimlerinin açıklanması bekleniyor.

Galatasaray, Sabri Sarıoğlu'ndan boşalan sağ bek tranferi için ise çalışmalarını hızlandırdı. Ajax'ın Belçikalı sağ beki Tete için Hollanda Kulübü ile anlaşan Sarı kırmızılılar oyuncu ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'ın aynı bölge için görüştüğü bir diğer isim ise Juanfran Moreno.

İspanyol ekibi Deportivo La Coruna oyuncunun bonservisi için 4 milyon Avro isterken, bu transfer de araya Barcelona'nın girdiği iddia edildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz