Futbol

Aslan'ın kayba tahammülü yok!

12 Ekim 2015 Pazartesi 13:22 - Son Güncelleme 12 Ekim 2015 Pazartesi 13:32

G.Saray, Benfica ve Fenerbahçe maçları öncesi puan kaybı yaşamak istemiyor.

Sezon başında kendi sahasında şok puanlar kaybeden Galatasaray, Türk Telekom Arena'da hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçında yeni bir sürpriz yaşamak istemiyor.

Oyuncularıyla özel görüşmelerde bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, zorlu maç trafiğinden kayıpsız çıkmanın planlarını yapıyor. Milli takımlardan dönecek oyuncuların konsantrasyon sorunu yaşayabileceklerini de göz önüne alan başarılı teknik adam, Benfica ve Fenerbahçe sınavları öncesinde Gençlerbirliği maçında  alınacak galibiyetin önemine dikkat çekecek.

Takımın en büyük kozu Sneijder'in ise milli maçlardan nasıl bir moralle döneceği teknik heyeti düşündürüyor. Hollanda'nın Avrupa Şampiyonası'na gidememesi durumunda büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak olan yıldız oyuncu ile özel görüşmeler yapılacak.

Hamza Hamzaoğlu, ayrıca zorlu maç trafiğinde takımın temposunu ayarlayabilmek için teknik heyetinden özel mesai istediği öğrenildi. Bu maçlar öncesinde ise Hamit Altıntop dışında sakat oyuncu bulunmaması, Hamzaoğlu'nu sevindiriyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz