Futbol

"Atamıyorsanız atıyorlar"

02 Mart 2014 Pazar 22:31 - Son Güncelleme 02 Mart 2014 Pazar 22:34

Galatasaraylı futbolcular soruları cevapladı.

Spor Toto Süper Ligde Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Çolak, "Böyle deplasmanlarda pozisyona girip atamıyorsanız atıyorlar" dedi.

Emre Çolak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir deplasmana geldiklerini belirterek, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Böyle deplasmanlarda kolay pozisyonları gole çeviremiyorsanız rakip pozisyona giriyor ve atacağını gösteriyor. Böyle deplasmanlarda pozisyona girip atamıyorsanız atıyorlar. İnşallah önümüzdeki maçları alıp emin adımlarla devam edeceğiz" diye konuştu.

Takım içerisinde böyle kolay puan kaybetmemeleri gerektiğini konuştuklarını ifade eden Emre, "Kimsenin şampiyonluk gitti, kaçtı diye bir karamsarlığa kapıldığı yok. Her maça üç puan için çıkıyoruz, böyle devam edeceğiz. Takım içerisindeki atmosfer iyi. Kimsenin hiçbirşeyden şüphesi yok" diye konuştu.

Hajroviç ise maçta kötü oynadıklarını düşündüğünü vurgulayarak, "Bugün özellikle son vuruşlarda yetersiz olduk. böyle bir sonuç olsun istemezdik. 4-5 tane gol pozisyonu bulduk ama bunu değerlendiremeyince de puan kaybettik" ifadelerini kullandı.

Hajroviç, bir soru üzerine Şampiyonlar Ligi'nde oyunun ilk yarısında çıkmasının kendisini etkilemediğini ve hocasının kendisi ile konuştuğunu sözlerine ekledi.

Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor'un penaltıdan tek golünü atan Kweuke, zor bir maçı geride bıraktıklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Beraberlikte almak önemliydi. Hak ettiğimiz bir puanı aldık. Maçta kazanılan penaltıyı da ben kullandım. Kendime çok inanıyordum. Oyunda direkt penaltı atacak Florin Cernat yoktu. İyi hissettim kendimi ve kullandım. Gol yaptığım için mutluyum.”

Ludovic Sylvestre de ise zor bir rakibe karşı oynadıklarını kendisinin de sonradan oyuna girerek takıma katkı sağladığını vurgulayarak, "Büyük bir takıma karşı alınmış bir puan iyi bir sonuçtur. Mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Pozisyonlar da yakaladık ama değerlendiremedik. İyi bir takımımız var. Hocamın bana güvendiğini biliyorum. Bu güveni de bildiğim için çalışmaya devam edeceğim. Bugün de sonradan girerek elimden geleni yaptım. Takım halinde iyi bir ekibiz'' şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz