Futbol

Atiba için Şenol Güneş devrede

03 Haziran 2018 Pazar 14:26 - Son Güncelleme 03 Haziran 2018 Pazar 14:30

Sezonu istediği gibi bitiremeyen Beşiktaş, yeni sezon öncesinde radikal kararlar almayı planlıyor.

Şampiyonlar Ligi vizesi alamadığı için önemli bir gelirden mahrum kalacak olan siyah - beyazlılar, bütçede daralmaya gitmek istiyor. Yeni tasarruf tedbirleri kapsamındaki en önemli adımlardan birisi de maliyeti yüksek oyuncularla yolları ayırarak, daha mütevazi bir kadro oluşturmak.

Beşiktaş yönetimi, Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda 6 oyuncuyu için beklemeye geçti. Yönetim, geride kalan sezonda beklentileri karşılayamayan ve 4 milyon 350 bin avroluk maaşıyla takımın en çok kazananlarından olan Alvaro Negredo için gelecek teklifleri bekliyor.

Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Vagner Love ve Jermain Lens ile birlikte, kiralık sözleşmeleri sona eren Denys Boyko ile Aras Özbiliz de gözden çıkarılan futbolcular arasında.

Yönetim, bu sezon ligde sadece 130 dakika forma giyen Mustafa Pektemek için gelecek olan teklifleri de değerlendirmeye alacak.

Öte yandan, sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eren ve Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeyen Atiba için teknik direktör Şenol Güneş devreye girdi.

Kanadalı oyuncunun takımda kalmasını isteyen deneyimli teknik adamın talebi doğrultusunda, Atiba'ya yapılan teklif 1 milyon Avro'ya çıkartıldı. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz