Futbol

Avcı: Bunu Macaristan maçında da yaşamıştım

03 Ocak 2015 Cumartesi 22:33 - Son Güncelleme 03 Ocak 2015 Cumartesi 22:38

Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, Fenerbahçe yenilgisini değerlendirdi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta iyi oynamadıklarını söyledi.

"Semih yakaladığı pozisyonda golü atsaydı"

Avcı, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ilk 10 dakikada oyunun içinde olduklarını belirterek, "Ondan sonraki bölümde çok basit top kayıpları yaptık. Rakibin önemli ayakları, oyunun yönünü çevirdi. Ne top bizdeyken ne de top rakipteyken etkin değildik. İyi oynamadık ve mağlup olduk" dedi.

"Belki ilk yarıda Semih yakaladığı pozisyonda golü atsaydı, oyuna ortak olabilirdik" diyen Avcı, "İkinci golü yedikten sonraki bölümde bize uygun olmayan oyun kalitesi vardı. Oyuna hiç giremedik. Kazanmak için doğru hamlelerimiz yoktu. Takımımı bugünkü oyundan dolayı eleştirebilirim ama geride kalan 15 haftadaki performanslarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"24 saat geçmedi. Bunu Macaristan maçında da yaşamıştım"

Abdullah Avcı, bir soru üzerine, yedikleri gollerle ilgili pozisyonlara maçtan önce antrenmanlarda çalıştıklarını vurgulayarak, "Bugün Fenerbahçe stresliydi, biz rahattık. Kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Yediğimiz golle ilgili de çalışmıştık ve üzerinden 24 saat geçmedi. Ben bunu milli takımda Macaristan maçında da yaşamıştım" şeklinde konuştu.

Semih tezahürattan etkilendi mi?

Bir gazetecinin, "Fenerbahçe taraftarları Semih'e tezahürat yaptı. Bu taraftar önünde etkilenmiş olabilir mi?" şeklindeki sorusunu Avcı, "Semih profesyonel oyuncudur. Burada uzun süre oynamıştır ama oyunun içinde gol atıp bize olan sorumluluğunu yerine getirmek ister. Semih'in performansından memnunum" diye yanıtladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz